- Konu Yazar
Herkese merhaba.. Umarım doğru yere yazıyorumdur üyeliğimin 5. dakikasında uyarı almak istemem. Öncelikle B sınıfı ehliyetim var 6 yıldır araç kullanıyorum ama daha önce hiç motor kullanmadım hatta vitesli bisiklet bile kullanmadım. Kızım önümüzdeki dönem 1. Sınıfa başlayacak. Onu 2 km uzaklıktaki okula götürüp getirmek için 50 cc motor almaya karar verdim. Önceleri elektrikli motor veya elektrikli bisiklet almayı düşünmüştüm ama yolda aküsü bittiğinde araç bulup onu eve getirmeye ugrasamayacagima karar verdim. 50 cc leri araştırmaya başladım (gerçi bunlarda çocuk taşınıyor mu yasal mı yada motorlar içinde çocuk koltuğu tarzında şeyler var mı hiçbir fikrim yok) ama teknik özelliklerinden mekanik parçalarından hicbirsey anlamadım. En son tecrübelilerden yararlanayım dedim ve kendimi burda buldum. Şimdi benim için küçük orta maliyetli en önemlisi güvenli (çocuk taşınacak ve maksimum 30 km cikarım zaten) 50 cc motor tavsiyesi yapabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum. Cevap veren arkadaslara şimdiden teşekkürler