5 şubat 2012 -selam arkadaşlar mt istanbuldakiler olarak pazar gezelim diyoruz......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar cok guzel bır gezı olduu cok tsk ederız resımlerı paylastıgınız ıcın dıger etkınlıklerde gorusmek uzre

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizde teşekkür ederiz çok güzel bir gezi ve toplantıydı
Yasin asıl bombayı patlatmanı bekliyorum :)
Resimleri görünce patlamanın şiddetiyle korayın ağız daha kapanmaz herhalde:)

Koraycım resimler için çok teşekkürler,güzel kareler yakalmışsın...

Katılımcı Tüm Mt li dostlarıma bugün için soznsuz teşekkür ediyorum,harikulade bir gündü...

Son düzenleme:
teşekkür ederim koraycım inşallah bundan sonra sıkça buluşup kaynatırız. fotolar da bir harika. en kısa zamanda tekrarlanması dileklerimizle.

teşekkür ederim koraycım inşallah bundan sonra sıkça buluşup kaynatırız. fotolar da bir harika. en kısa zamanda tekrarlanması dileklerimizle.

teşekkür ederim abi.. inşallah bundan sonra dediğin gibi daha sık görüşürüz.. bi ara yanına gelirim ... benim tel 5426569966 çağrı at abi kaydedeyim

tünal abiye ve bugünkü geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. sayenizde güzel bir gün geçirdim, ilk gezimde siz sevgilimi mt üyeleriyle birlikte olmak çok güzeldi :rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
hepinize selam arkadaşlar oldukça keyifli bir gündü şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk, kaza keder haberi duymadığım için hepimiz adına sevindim :)

biz karamürsel ekibi olarak sağ sağlim evimize vardık , bu arada uzun zamandır tanışmayı isdediğim üstadlarla tanışmış olmak beni memnun etti,

hepinize kucak dolusu sevgiler sunuyorum, her zamanki gibi yine keyifji bir gündü ,

birlikte gaz basan, aynı duyguyu paylaşan ve vesile olan tüm gönül dostlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hepinizi gıdığınızdan öperim :)

Ve bir çinlide kazasız belasız evine varmıştır :cherry: Gerçekten çok güzel gezi oldu emeğinize yüreğinize sağlık :rendeer:

Arkadaşlar tüm katılımcı dostlara ve bize gönülden destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim.Kusurumuz ve eksiğimiz olduysa affola...

Mt ailesi olarak en kötü günümüz böyle olsun diyoruz....

Arkadaşlar tüm katılımcı dostlara ve bize gönülden destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim.Kusurumuz ve eksiğimiz olduysa affola...

Mt ailesi olarak en kötü günümüz böyle olsun diyoruz....

eyvallah abi.. güzel bir günü bu şekilde değerlendirmemize yardımcı olduğun için asıl biz teşekkür ederiz.. yaşasın istanbul mt... benide aranıza alın.. kurtarın beni buradan :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar