5. MotoCross Fotolarım Ve Zealsun Team

Gezilerinizin devami nerde:silent: Bir sonraki gezinizi ne zaman gerçeklestireceksiniz? Guzel Antakyamizin guzelliklerini ya da Turkiyenin baska yerlerini, (Turkiyenin her tarafi guzel) gezilerinizi en kisa zamanda gormek istiyoruz!

asker merih

Şu anda hasretine doyamadığın motorsikletinden ve doğadan uzak kalmanın sen de yarattığı psk lojiyi anlıyorum yaşadıklarına sayarsın en kısa zamanda hasretine ve bize yaşattığın bu güzel görüntülere de kavuşman ve bizi kavuşturman dileğiyle selamlar.

motorcu sözü

tüm site uzurundamoorcu sözü olarak kısmet olursa size bu olmazsa olmaz dedigimiz doga turuna cıkaracagım.hoşgeldiniz

Ohyeah Geldİk Sen GİtmİŞsİn Sensİzde Daglarin Tadi Yok Be KardeŞ

Üzerinden bir sene geçmiş, daha önce yorum yaptım mı bilmiyorum ama, tekrar yazasım geldi. Elinize sağlık .

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum cross almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ramzey 200cc mi yoksa hyosung 125 mi yada başka ucuz marka şimditen teşekürler

Motosikleti
ZX12R
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum cross almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ramzey 200cc mi yoksa hyosung 125 mi yada başka ucuz marka şimditen teşekürler

bu sorunun yanıtı bu topicde deil ama

alabiliyorsan kanuni kross 250 derim.. 2 ramzey sahibi olarak derimki :

ramzeyin motorları bi işe yaramaz.. :farao: hele krosu öag :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar