400bin tlye kadar motor önerisi

Herkese iyi günler, 190 boyum var 90 kiloyum . Racing motor bakıyorum. Boyum uzun olduğu için ilk istediğim şey motorun kesinlikle büyük olması ve altımda küçük kalmaması. A2 Ehliyete uygun , 2. eli kolay satılabilecek motor tavsiyelerinize açığım. R25 , aprilla rs 457i cbr500r gibi motorlar araştırdım ama emin olamadım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Testo taylan diye bir youtuber var h2 kullanıyor galiba aynı boya sahipsiniz rahatsız olduğu için tarz değişikliği yapacak.
Tam racing değil ama racing görünümlü kasalar var tam adını unuttum daha uzun oluyorlar ama onlarında yenisi yok gibi ve ikinci eli nasıl bilemiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Testo taylan diye bir youtuber var h2 kullanıyor galiba aynı boya sahipsiniz rahatsız olduğu için tarz değişikliği yapacak.
Tam racing değil ama racing görünümlü kasalar var tam adını unuttum daha uzun oluyorlar ama onlarında yenisi yok gibi ve ikinci eli nasıl bilemiyorum.
h2 kullanmıyor, h2 sahibi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sport Touring

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
190 boyla CB500F uzun yol dahil kullanmıştım ve çok rahattı. (Tabi ki bacaklar olması gerekenden fazla kıvrılıyor ama yine de çok rahatsız hissetmeden saatlerce sürebiliyorsunuz...) Super Sport (ona "racing" denmez...) değil de "Mini Sport Touring" olarak sayılabilecek CBR500R deneyebilir / düşünebilirsiniz. (İkinci eli çok hızlı sayılmaz ama CBR500R'lar nispeten CB500F'lerden daha pahalı ve daha çabuk el değiştiriyor gibi duruyor...)

Motosikleti
yok:(
Herkese iyi günler, 190 boyum var 90 kiloyum . Racing motor bakıyorum. Boyum uzun olduğu için ilk istediğim şey motorun kesinlikle büyük olması ve altımda küçük kalmaması. A2 Ehliyete uygun , 2. eli kolay satılabilecek motor tavsiyelerinize açığım. R25 , aprilla rs 457i cbr500r gibi motorlar araştırdım ama emin olamadım.
sana şüşko motor lazım motora saplanmıs gibi kalırsın yandan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar