SAKAL Katılım 14 Nis 2006 Mesajlar 1,295 24 Ağu 2006 #21 Bugün babası gardiyan olan bi arkadaşımla tecavvüz mevzusu konuştuk içerde ne oluyo diye bu adamlara, arkadaş rahat olmuyolar diyo
Bugün babası gardiyan olan bi arkadaşımla tecavvüz mevzusu konuştuk içerde ne oluyo diye bu adamlara, arkadaş rahat olmuyolar diyo
N not_fear Katılım 18 Nis 2006 Mesajlar 208 24 Ağu 2006 #22 delikanlılık içerdede kalmamıştır milletimiz, biz, parası yokken kadın satmaya başlayana önce pezevenk der aşağılarız sonra o para kazanıp kesenin ağzını açınca beyfendi deriz, yıllar önce bi gün, şeref ve haysiyeti gördüm, koşarak gidiyorlardı....
delikanlılık içerdede kalmamıştır milletimiz, biz, parası yokken kadın satmaya başlayana önce pezevenk der aşağılarız sonra o para kazanıp kesenin ağzını açınca beyfendi deriz, yıllar önce bi gün, şeref ve haysiyeti gördüm, koşarak gidiyorlardı....
bbaday Katılım 1 Şub 2006 Mesajlar 1,750 24 Ağu 2006 #23 musti81' Alıntı: bunları yemin ederim meydanda yakmak lazım ibret için çatır çatır yancaklarr: r: ya ben delircem bu ülkede ya cezası yokmu bunların ya Genişletmek için tıkla ... Öyle birşey olsa keşke yada ibreti alem sallandıracan bakalım içip içip kansızlık yapabiliyorlarmı
musti81' Alıntı: bunları yemin ederim meydanda yakmak lazım ibret için çatır çatır yancaklarr: r: ya ben delircem bu ülkede ya cezası yokmu bunların ya Genişletmek için tıkla ... Öyle birşey olsa keşke yada ibreti alem sallandıracan bakalım içip içip kansızlık yapabiliyorlarmı