...

Arkadaşlar bunların hepsi güzelde; biz kişisel olarak ne yapıyoruz bir şeyler yoluna girsin daha güzel olsun diye...

vaaaay beeee....
ne gaz vermişim millete...
vatan millet sakarya nidalarıyla....

haydi arkadaşlar hep berabeeeerrr....

çıktıııık aaaaçııık...alınlaaaaa...
:rendeer:

mete_han, her yazının altını illa sulandıracaksın dimi :cherry: (bu arada ben istanbula gelınce görüşelim seninle beşıktaşta olacağım nasılsa )
powerbyaydin, geyiğe çevirdin sende olayı bak sana askerdeyken mektup atarım "takma kafana çavuşu dedığın gibi adinin biri galiba ama adama bu kadarda küfür etme olmaz " dıye yazarım haberin olsun :cherry:

shadow-vt' Alıntı:
mete_han, her yazının altını illa sulandıracaksın dimi :cherry: (bu arada ben istanbula gelınce görüşelim seninle beşıktaşta olacağım nasılsa )
powerbyaydin, geyiğe çevirdin sende olayı bak sana askerdeyken mektup atarım "takma kafana çavuşu dedığın gibi adinin biri galiba ama adama bu kadarda küfür etme olmaz " dıye yazarım haberin olsun :cherry:
hayati kayar çocugun vallahi :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
shadow-vt,
bak abi ben daha iisini sana anlatayım hem bu farazi deil yaşanmış bir olay teskereye 10-15 gün kaldı ne iştima var ne nöbet bütün günümüz nizamiyedeki çay bahçesinde geçiyor yani kral biziz bir mercedes geldi nizamiyeye son model gri gıcır gıcır yanıyo bir amca indi içinden nizamiyeye gitti adamı bize doğru yönlendirdiler biz tam 3 arkadaş otoruyoz amca önce arabaya gitti bagajdan bişeyler aldı yanımıza geldi ha bu arada ben samsun makinalı tüfek er eğitim taburunda karargahta kadroyum adam yanımıza geldi selamın aleyküm aleyküm selam arkadaşlar oturabilirmiyim dedi hemen kalktık buyrun dedik oturun dedi çayımızdan ikram ettik adam elindeki paketi uzattı içinde 2 karton uzun marlboro var askerliğini yapan bunun nasıl bir ganimet olduğunu bilir arkadaşlar benim yiğenim burda acemi adı.......... dedi biz hemen bulup getirelim dedik yok onu görmeye gelmedim dedi :silent: sizden ricam hangi bölükte bir öğrenin hemen kantinden bilgi işlemi aradık bölüğünü öğrendik adama söyledik adam her bölükte illaki bir pisikopat çavuş vardır bana onu bulabilirmisiniz dedi tabi dedik şimdi ismini vermeyeyim çağırdık adam deil bölüğün taburun pisikosu neyse çağırdık geldi adam aynen şunları söyledi
-evladım........ ailenin tek erkek çocuğu neyimiz var neyimiz yok onun olacak işleri askerden sora o yürütecek yalnız biraz avare senden ricam burda olduğu sürece burnunu sürtün tuvalet temizletin mıntıka yaptırın bulaşık yıkatın yani iice ezin dedi hepimiz azımız açık adamı seyretttik adam arabaya bir daha gitti bu sefer elinde daha büyük bir poşetle geri döndü poşette 2 adet johny walker 3 karton daha sigara var adam sordu bu fiskileri içeri sokabilirmisiniz die ya içeri ne demek biz atladık hemen baba sokarız dedik adam dediklerimi yapmazsanız hakkımı helal etmem dedi pisiko çavuş adama amca hiç merak etme bu senin oğlan beni hayatının sonuna kadar unutmayacak die söz verdi adam çocuklar 2-3 arkadaşınızı daha çağırın bakın akşam yemeği vakti geliyo ben size tavuk çevirme alıp gelecem dedi ğitti yarım saast sora 30 kişiyi rahat doyuracak tavuk pilav salata kolayla geri geldi biz bunları nizamiyede bir güzel yedik o çocuğu iki kere gördüm ben haline acıdım şimdi acaba nerdedir işleri nasıl yönetiyordur
aydın sana diyeceğim kaderin ellerimizde düşünsene acemiliği cehennem yapmak 5 karton sigara 2 şişe viski 5 kızarmış tavuk pilav ve salataya bakar 200 ytl yani :cherry:

BBRR, of of offf!!!
yazik yaaa... :sunny:
gülsemmiii? ne yapsam?
vallahi inanmak istemiyorum... :cyclopsani:
aydiiinnn... naber? :cherry:

babalar tarihini bilmeyenden hiçbirşey olmaz
ama bize öğretilet mi gerçek tarihmi orası tartışılır
biz sadace osmsnlıyı biliyoruz ama asıl tarih bence türklerin
anadoluya girişi ile başlar hiç kise bu konuda birşey söylemiyor
biz geldigimizde anadolu boş bir kırmıydi yoksa ainsanlaryaşıyormuydu
o insanlar nereye gitti yoksa biz hep burdamıydık.....

Motosikleti
Su Motoru
Aydına askerdeyken mektup ; Aydın kardeşim gerçekten mi? Nasıl yani Çavuş geceleri peruk takıp mini etek giyip işe mi çıkıyor? Yok canım inanmam, bu arada seninde Çavuşun tadına baktığını söylemen bir hayli şaşırttı beni ben senin böyle işlerinin olduğunu bilmezdim. Yani pasif değilmiydin sen ne zaman ektif hayata geçiş yaptın? Neyse Aydın kardeş bence taburun hakkında ve Çavuşun hakkında böyle ileri geri konuşman çok çok ayıp :cherry:, taburundaki tüm erkekleri arzulayabilirsin ama bana yazdıklarına göre onlarda pas. o zaman sana oradan iş çıkmaz. Hayırlı teskereler :flower: .

Aydın mektubu yazarken buradan copy paste yapıcam :p ...

benim bitdiğim an bu andır :salut: :salut: :salut: helal walla Barış abi bu anlatılır mı burda abi ya :salut:

powerbyaydin, bi sarki vardi...
hop tirina nirinom da jop tirina nirinom :queen: :queen: :queen:

konu dağılmış abim yaaa.....ulan askerlik anıları başlığımı açsam yoksa...ne tutar valla...ama ben karizmayı çizmeyim...ağır abi ve herşeyi bilen adam olmakda zor be kardeşim...... :queen: benim fikrimi hemen biri kapar valla....

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

***********X**********************X*********

biz tarihimizi yakarız otopark olsun diye...

çanakkale deki şehitliklerin tam ortasına öxxx oğlu öxxx hangi beyinsiz herif yaptıysa otopark yapmış geçen televizyonda gösterdi bide çıkmış pişmiş kelle gibi açıklama yapıyo bunları kescen ağa harbi kesecen rahatsız bunlar...

Sayın moderator neden hep mesajlarımı siliyorsun..hangi kuralı ihlal ettim ?
:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar