34UH894 PLAKA ÇALINDI

Arkadaşlar herkese merhaba. Dün 30/12/2018 Pazar 16:00 17:30 arası bağdat caddesinde plakam motorun üzerinden çalınmış.
eve geldiğimde farkettim. Düşmesi çok zor plakalık hem geçmeli hemde etrafına bant geçmiştim.
Bağdat caddesi Ümraniye arası gören bilen bulan olursa lütfen iletişime geçebilir mi?
tel:0532 765 60 00

Plakanızı aramak yerine hemen karakolda tutanak tutturup yenisini çıkartmalısınız. Asla plakayı tekrar kullanmayı düşünmeyin. O plaka her türlü belaya bulaşabilir.

Köprü ve otoyol geçişlerinizi kontrol edin, karakoldan tutanak tutturdunuz mu? Plakayı niçin çalarlar, O plaka ile bir suç işleyip yakalanmamak için ya da çalıntı bir motora takıp satma derdindeler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim de plakamı çalmışlardı, hemen karakoldan tutanak tutturup sonra yeni ruhsat plaka çıkartmıştım, sigortalarınızı da zeyilettirmeniz lazım. Geçmiş olsun...

Plaka düşmüştür yenisini apk plaka gibi çıkartır istedikten sonra çalma işi bence olmaz

Benim plakam yolculuk esnasında düşmüştü, pazar günü olmasına rağmen 3 tane karakola gittim durumu anlattım bilgi aldım.

Pazartesi sabah ilk işte gidip trafik şubeden kayıp plaka olarak sisteme işlettim. Plakanı buraya yazman bile tehlike birisi o plakayı çaldıysan başın belaya girebilir.

Trafik şubeye ruhsatınla gisiyosun çalıntı bildirimi yapıyosun, ordan notere geçip direk yeni ruhsat alıyosun. Sıfırdan ruhsat parası ödüyosun bu arada yeni plakanı gidip şöförler odasından alıyosun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar