34TN6202 Yamaha R25 2016 Model Mavi

Merhabalar,
19.03.2019 01:30' evimin önünden motorum çalınmıştır. Küçükçekmece/Sefaköy/ Gültepe mahallesinden.
Bulanlar ödüllendirilecektir.
Belirgin özellikleri,
Ön üçgen far düşük ve sol yan granaj kırık. Koltuğunda küçük yırtık var.Plaka aydınlatması kırık.

3.JPG

2.JPG

1.jpg

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.
kilit kullanıyormuydunuz güvenlik önlemleriniz neydi ?

Merhaba, Öncelikle teşekkür ederim.
Normalde garajda tutuyordum ancak sadece direksiyon kildi ile ilk kez evimin altına bıraktım. Sanırım garajda tutmak bana böyle bir zaaf oluşturdu. İlk gecede alınması da tabi garip. Organize bir iş. Motorunuza en garanti çözüm bence gps. Çalışmadığı durumda dahil hareket ettirlse cep telefonunuzu arıyor. Motorsikleti olan arkadaşlar vakit kaybetmeden araştıtsınslar.

Bakın TVS'si çalınan arkadaş da hiçbir kilit kullanmamış ve motoru çalınmış.

Hırsızın hiç mi suçu yok, 3 kilit vurup yine çalınan da gördük ama tedbir-tevekkül ilişkisi. Cumartesi günü Eminönü'ne gittim, motorların %30 u kilitsiz. CB 650F ve XMax motorlar kilitsizliğine hayret ettiklerim oldu.

İnşallah bulunur. Söylenecek söz yok. :pale:

Benim esenyurtta rs200 çalındı 45 gün sonra sivil polis tesadüf şüpelenip durdurmuş ve motoru buldum. Çalan kişi nerede derseniz karakola bile götürmemişler, arkadaşımdan aldım çalıntı olduğunu bilmiyordum demiş.

Motora uzaktan kumandalı patlayıcı yerlestiriceksin , bu tarz durumlarda basıcaksin butona gümmm. Bir iki kişi patlatsın bak motora yaklaşmaya çekinirler.
Bir iki dandik motoru istanbulun kilit noktalarına yerleştirip, çalınmasına göz yumucaksın , 5-10 metre gitmesine izin vericeksin sonra gümmm. Sosyal medyada yayinlayacaksin bak bir daha yelteniyorlarmı.
Amma aksiyon çalışması yaptım he :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar