34 VY 2007 Teşekkürler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akadaşlar dün geceden beri İstanbuldayım yer bilmem yol bilem , sabah bir benzinliğe girdim ve orada duran birisinden gitmek istediğim yeri tarif etmesini rica ettim..

arkadaş motosiklet sürücüsü çıkmazmı.... tarif edeceğine , en iyisi ben sizi oraya kadar götüreyim beni takip edin dedi işini gücünü bıraktı ve bindi motoruna , ben de arkasından arabayla takip ettim ve bize rehberlik etti....gitti...

adını bilmiyorum sadece plakası kaldı aklımda ...kendisine çok teşekkür ediyorum...umarım siteye takılıyordur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
işte motor sürücüsü TEBRİK EDERİM alnından öperim

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim arkadaşlarımız öyledir işte...

bir şey diyeyim bu okan4037 olan arkadaş her şeye muhalefet her açtıgım yerde illa bir yoruma cevap yazmış yanlış anlaşılmasın.ama ne iş yapıyorsun

O arkadaşı tebrik ediyorum helal olsun.

O arkadaştan Allha razı olsun :) İnşallah bizde onun kadar anlayışlı ve yardımsever olabiliriz...

tamercan887' Alıntı:
bir şey diyeyim bu okan4037 olan arkadaş her şeye muhalefet her açtıgım yerde illa bir yoruma cevap yazmış yanlış anlaşılmasın.ama ne iş yapıyorsun
arkadasım ben ne yaptımkı burda tek yorum yapan bende degılım yanlıs yorum yapanda ben degılım:silent:

tamercan887' Alıntı:
Tamercan887 sen ne iş yaparsın kardeş ? Okan normal olarak yorum yapmış senin bi sıkıntın varsa ''Özel Mesaj'' diye bişe var onu kullan !! Topiği karıştırma !!

Motorcu arkadaşımızıda tebrik ederim böyle ince davranışından dolayı...

böyle insanların olması ne güzel insan seviniyor vallahi inşallah herkez birgün bu şekilde davranmayı öğrenir.tebrik ederim arkadaşı

Cyberm' Alıntı:
Tamercan887 sen ne iş yaparsın kardeş ? Okan normal olarak yorum yapmış senin bi sıkıntın varsa ''Özel Mesaj'' diye bişe var onu kullan !! Topiği karıştırma !!

haklısın cyberm okan yanlış birşey söylememiş tamercan887 ne alaka anlamadım gitti,okan'a konuşacağına ilk önce forumla ilgili bir tebrik yazar moderatörler'in uyarması lazım bence.

Son düzenleme:
Cyberm' Alıntı:

eline diline sağlık.
lütfen özel birşey sorulacaksa özel mesaj atın.

art-niyet (alaper) bu arada istanbulu bayaa öğrenmişsindir. resimlerini bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar