30MAYIS/İPTAL ARKADAŞLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Merhaba ,

Sizde takip etmişsinizdir ki bu pazar hava yağışlı olacak.Ayrıca bazı arkadaşlarımızın buluşma için zor durumda kaldığını görüyorum:Bu yüzden buluşmamızı bir dahaki haftalara erterlemk üzere iptal edelim diyorum.Zaten yağışlı ve kapalı bir havada ne kadar zevkli olabilir ki. :pr:

Bunu en iyi şekilde telafi edeceğimizi biliyorum.Umarım kötü havalara karşın iyi bir haftasonu geçirirsiniz..

Görüşmek üzere..

Sinemaya falan gidin canım.İstanbul gibi bir yerde yapacak iş mi yok.

cıtır' Alıntı:
Sizde takip etmişsinizdir ki bu pazar hava yağışlı olacak.Bu yüzden buluşmamızı bir dahaki haftalara erterlemk üzere iptal edelim diyorum.Zaten yağışlı ve kapalı bir havada ne kadar zevkli olabilir ki.

alaaaaaaaa, yaktın bisi çıtır, hafta sonumus evde oturmakla geçti valla bu gusel havada, uyduk senin sözüne :bounce: :bounce: :sunny:

Bakalım nasıl teleafi etcen artık bilmiyorum :santa: ?? :rendeer: :cherry:

ilk hedefinis çıtır arkadaşlar, hücuuuuuuuummmmm.. :2gunfire: :knight: :physassult: :boxing: :violent1: :pottytrain5:
:leftfighter1: :leftfighter2: :leftfighter3: :leftfighter4: :leftfighter5: :leftfighter6: :leftfighter7: :rightfighter1: :rightfighter2: :rightfighter3: :rightfighter4: :rightfighter5: :rightfighter6: :rightfighter7: :williamshatter: :whipitgood:

iyi de buluşma gerçekleşti, bu havada motorcular nası buluşmaz, uyuyosunuz olm siz

EE savaşçım hani senin işin de vardı ya::=) :king:

aaa sizi sizi buluştunuz dimi boğazda yine..neyse arkadaşlar gerçekten üzgünüm hava bugüne sarktı yani..Gerçi inanın haftasonum evde oturup çalışmakla geçti. :pale: Yoksa sizi lakoyup ta gezmedim yani..Gerçekten üzgünüm bu konuda haftaya bunu telafi edeceğim..
Hepinizin iyi bir hafta geçirmesini dilerim.

nası yani boğaza gidip buluşmaya gelmediniz mi sizi gidi tırtlar sizi :pl:

YA ARKADAŞLAR BULUŞMA FALAN OLMADI BİZDE.YANİ BEN GİTMEDİM.SAFRANCIL SİZ GİTMİŞSİNİZ SANIRIM OLAY BİRAZ KARIŞIK BİZİ AYDINLATIRSAN SEVİNİRİM :flower:

buluşmayı sen iptal ettin, ben geri koydum fikri değişen var mı diye, hiç cvp gelmedi, eren ve muratla haberleştim, murata erhanı aramadığımı ztn iptal olmadan önce gelemeyeceğini yazdığını söyledim, o ben onları bi ararım dedi ztn sora ben yola çıktım, murat herhalde aramayı unuttu veya ben yanlış anladım aricam dediinde, erenle buluştuk, sonuçta bir buluşma gerçekleşti, buluşmayı ayarladığımız tarihte ve motosiklet.net'ten tanıştığım bi arkadaşımla buluştuğum için de adını motosiklet.net buluşması koymakta bi sakınca görmedim, aydınlandın mı meleğim?
siz gitmişsiniz derken neyi kastettiğini anlayamadım, buluşmanın siteye yazılabilmesi için kesin gelmesi gereken birileri mi var?

anladım sağol safrancım..ama sanki bu konuda oldukça kızgın ve alınmış gibisin..inan bana bene istemezdim böle olmasını ama şartlar bazen bunu gerektiriyo..Haftaiçi anadolu yakasına geçme şansı olabilenler olursa bi kahveye hayır demem doğrusu.Gün farketmez..Özellikle safrancım kendimi affettirmek için bunu sana sölemek isterim.Tabi bi de invent var..Günü söle sen ben yazıcam söz... :thumright:

Ben Erhan ile haberleştim merak etme. Erhan bana da işim var dedi. Savaş'a hiç haber vermedim çünkü Kuzen olaylarım çıktı. :cherry:
Saygılar Safrane :cat:

sen gel istanbula buluuruz güzelim havalarda güzel olcak zaten..Bak al bileti gel ha yok kaçırdım falan.. :thumright:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar