3 scooter arasında kararsızım hangisi olabilir?

herkese selam hayırlı geceler..! 400 lük bir scooter almak istiyorum yada 600 bütcem kısıtlı sadece bahsettiğim 3 scooter arasında bana yardımcı olursanız sevinirim öncelikle beklentim yılda 1-2 kere istanbul bodrum bazende yunanistan romanya gibi gezıntım olucak kafamdaki düşüncem o benzin durumu önemli tabiki parça ve konforda onemlı 10 gundur 3 motoru ıncelıyorum ıncelemeler yorumlar videolar kararsız kaldım

sym maxi 400i 2012 33hp
honda silwerving 600 2006 50hp
kymco 300i downton 2010 30hp

kymco 500r da eklenebilir gruba

sizce hangisi olurdu ve neden teşekkürler

Seçeneklere Burgman 400 de ekleyin

2006 model bir sw600 alacağina git daelim s3 advance al daha iyi.

Son düzenleme:
olabilir aslında yalnız parca sıkıntısı cekmek istemiyorum birde eski model sonucta sorun olmazmı acıkcası gönlüm sym 400i den yana

araştırmama göre izmirdeymiş depo sorun yasamazsınız daha ucuz dıyorlar birde 2006-2012 acabamı diyorum arada yaş var

3,5 sene kadar SW600 kullandım. Parça sorunu yaşamadım, daha doğrusu hemen hemen hiç ihtiyacım olmadı. Biraz fazla yakar, ağırdır ama çok keyifli motordur. Severek kullandım...

İçlerinde en iyisi silverwing ama o da çok eski beya. Yamaha majesty de düşünebilirsin o kadar eski istersen. Ama bahsedilenler içinde kymco downtown en kötü daelim s3 alınabilir. 250cc lerin içinde en kuvvetli ve hızlı scooter kendisi

İçlerinde en iyisi silverwing ama o da çok eski beya. Yamaha majesty de düşünebilirsin o kadar eski istersen. Ama bahsedilenler içinde kymco downtown en kötü daelim s3 alınabilir. 250cc lerin içinde en kuvvetli ve hızlı scooter kendisi

400-600 arası dusunuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

3,5 sene kadar SW600 kullandım. Parça sorunu yaşamadım, daha doğrusu hemen hemen hiç ihtiyacım olmadı. Biraz fazla yakar, ağırdır ama çok keyifli motordur. Severek kullandım...

bilgi için tesekkurler maxi sym 400i ile silwer arasında kaldım tam ortadayım suan :) KYMCO 500R nasıl sizce

önemli kriterlerden birisi parça sorunu yaşamamak ama şu anki ekonomik durumda ülkedeki parça sorunu yaşamama sorununuz pek yok gibi. honda dahil hiç bir marka deposunda yedek parça çok bulundurmuyor artık dolayısı ile 2007 ve üstü burgman 400 ekleyebilirsiniz bence özelliklede uzun yol konforu ve bagaj hacminin sınıfının en büyüğü olduğunu varsayarsak ( şahsen kampa giderken yeni kasa polonun bagajına ne koyuyorsam burgman 400ün bagajınada decathlonun 2ye katlanana masası hariç herşeyi alıyordum yanıma topcase side soft çantalarla drone bilgisayar vs vs dahil )

önemli kriterlerden birisi parça sorunu yaşamamak ama şu anki ekonomik durumda ülkedeki parça sorunu yaşamama sorununuz pek yok gibi. honda dahil hiç bir marka deposunda yedek parça çok bulundurmuyor artık dolayısı ile 2007 ve üstü burgman 400 ekleyebilirsiniz bence özelliklede uzun yol konforu ve bagaj hacminin sınıfının en büyüğü olduğunu varsayarsak ( şahsen kampa giderken yeni kasa polonun bagajına ne koyuyorsam burgman 400ün bagajınada decathlonun 2ye katlanana masası hariç herşeyi alıyordum yanıma topcase side soft çantalarla drone bilgisayar vs vs dahil )

suzukiyide düşündüm açıkçası arkadaşıma sorduğumda silwerving ve burgman kullanmış biri olarak bilgi aldım suzukinin debriyaj ve yağ sorunu oluyormuş ve aşırı pahalı dedi debriyajı silwer içinde motor yaptırmaya kalkışırsan 14 binlara veya fazlası cıkar dedi ve kıyamet gibi yakıyor ondan sattım diye bilgi verdi güncel bi scooter alsan daha iyi sym400i mantıklı bence dedi 2002 yamaha tmax de aklımı çelmiyor değil

Xmax 400 diyeceğim ama ben SW600 den hemen sonra aldım ve 1 hafta sonra sattım. Bana hiç keyif vermedi. Silverwing ten başka scooter bana göre değil sanırım.

piyasası ve parçası hangisinde var ise o.girin sahibindene kaç tane ilan var bunlarda ordan bir fikir edinilir.tutmayan scooter larda parça sıkıntısı gerçekten adama motor yaktırır.

Sym nin 400 üne bakıyorsunuz 600 lüğüne neden bakmıyorsunuz meraktan sordum sadece. Ben ikisi arasında kalsam 600 üne bakardım. Face'de sym grubunda ikisi arasındaki fark çok demişlerdi kullananlar.

Sym nin 400 üne bakıyorsunuz 600 lüğüne neden bakmıyorsunuz meraktan sordum sadece. Ben ikisi arasında kalsam 600 üne bakardım. Face'de sym grubunda ikisi arasındaki fark çok demişlerdi kullananlar.

okadar param cıkmıyor malesefbugün bir arkadaş 250 xmax alsan daha iyi 400 ile 15 km fark oynar dedi yamaha xmax 250 gibi aklımı çeldi ben 145 km yada 150 yapsın yeter uzun yol için öneriniz varmı kymco 300i downtovn 30 beygir oda aklımı çeliyor istanbul--bodrum--yada yunanistan yorarmı bu scooterla acaba?

okadar param cıkmıyor malesefbugün bir arkadaş 250 xmax alsan daha iyi 400 ile 15 km fark oynar dedi yamaha xmax 250 gibi aklımı çeldi ben 145 km yada 150 yapsın yeter uzun yol için öneriniz varmı kymco 300i downtovn 30 beygir oda aklımı çeliyor istanbul--bodrum--yada yunanistan yorarmı bu scooterla acaba?
swt 600 sym 600 ünden daha pahalı. En son sarılı siteye baktığımda. Bende eskiden de joymax vardı 52 bin km den sonra sattım x10 alacağım diye plan program yaptım. Bende sym 600 düşünüyordum. Ama iki ayr ustaya sorduğumda tavsiye etmediler. Bende tekrar 2. joymax e döndüm tekrar. Sonra da fiyatlar uçtu gitti. Perte çıkana kadar kullanacağım gibi görünüyor.

suzukiyide düşündüm açıkçası arkadaşıma sorduğumda silwerving ve burgman kullanmış biri olarak bilgi aldım suzukinin debriyaj ve yağ sorunu oluyormuş ve aşırı pahalı dedi debriyajı silwer içinde motor yaptırmaya kalkışırsan 14 binlara veya fazlası cıkar dedi ve kıyamet gibi yakıyor ondan sattım diye bilgi verdi güncel bi scooter alsan daha iyi sym400i mantıklı bence dedi 2002 yamaha tmax de aklımı çelmiyor değil

suzukide debriyaj konusu çok problem değil aslında kullanım ile alakalı biraz. yağ yakma konusu ise k7 kasa öncesinde var 2007 ve üstü alıcaksanız problem yok. birde debriyaj diğerlerine göre pahalı olabiliyor fakat muadillerine göre iyi bakıldığında çok daha uzun km gidebiliyor. km hesabına vurduğunuzda aslında hemen hemen hepsi aynı paraya denk geliyor marka model fark etmeksizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar