3 liraya motor yağmurlu yapımı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen bundan oncekı hayatında zeka kupumuydun ? hıc boyle muthıs bırsey gormedım valla :D

arkadaş yaratıcı olmak bazen maksimum fayda saglamaz. diyelim ki böyle bişey yaptık ve 3 liraya mal ettik. motosikleti üzerine taktık. çıkarırken bile yırtılabilir. diyelimki yırtılmadı tekrar kullanabilecekmiyiz. bunun yerine piyasada satılan uygun fiyatlı motosiklet brandaları var. en azından tekrar tekrar kullanırsın ayrıca görüntü kirliligide yaratmaz. güneşten de korur.

yok illa ben kendim emek edip bişeler yaratma peşindeyim dersen plastik gurubu satan yerlerde branda var. naylon çuval gibi lifli bir dokumaya sahip ama çok sıkı dokundugundan asla su geçirmez. bunların renkli olanlarından bi tane kestir motosikletini iyice ölç biç ona göre uygun ebatta kestir ve o şekilde dene.

böylelikle verdigin emek hem boşa gitmez hemde uzun ömürlü olur.

Ya boş zamanım ve 3 liram vardı yaptım:)

Birde çöp boşletleri o kadarda dandik değil sonuçta belli bir yük taşımak için tasarlanıyorlar.Çamın iğneli yaprağınla delmeyi çalıştım delinmeli.Bekleyip görücez yırtılınca haber veririm :mrgreen:

alper abinin dediği gibi nem yapacaktır bende kalın naylon ile denemiştim. ama altına pamuklu tarzda bir örtü ile yaparsan daha iyi olur.
paylaşıım için teşekkürler

Mersin İl Temsilcisi
düşünce +
paylaşım +
yakında böyle şeylere kafa yordukça daha güzel şeyler çıkacaktır karşımıza...

elbette - yönleri var ama sen çözersin ;)
paylaşımın için teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kedi felan çıkmasın üstüne param parça eder valla :) Ellerine sağlık :rendeer:

Çok başarılı bi yaratıcılık:cat: :mrgreen: 3 4 adet un çuvalı bence daha sağlam olur :) fakat un çuvalı su alırmı bilmem:mrgreen:

:p Çok güzel . Ellerine sağlık da , çöpçüler alsa götürse :queen: mahkemeye de veremezsin . Ya kardeşim biz vazifemizi yaptık . Çöp poşetine konup yolun kenarına bırakmışlar biz de aldık yükledik konteynıra derler. Amman dikkat. :salut::queen::cyclopsan:queen:

:p Çok güzel . Ellerine sağlık da , çöpçüler alsa götürse :queen: mahkemeye de veremezsin . Ya kardeşim biz vazifemizi yaptık . Çöp poşetine konup yolun kenarına bırakmışlar biz de aldık yükledik konteynıra derler. Amman dikkat. :salut::queen::cyclopsan:queen:

aha + 10 :queen::queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Olabilir çöp hemen karşısında duruyor, çöp değildir diye yazıyım bari üstüne:p

aslında bazen banada lazım oluyor motoru dışarı koyduğumda ansızın gece yağmura yakalandık kaç defa sabah motoro baktığımda durum berbattı bu tür brandalardan bulundurumak lazım yağmur için geçiçide olsa güzel çözüm :cat:

Eleştirip karalayacağınıza daha iyi fikirler üretmenizi tavsiye ediyorum.

Tamam kalıcı değil ama en azından bir süre işe yarar. Neticede başarı hataların tekrarlarıyla gelir.

Emeğine sağlık Alper kardeşim paylaşım için teşekkürler.:cat:

İlk testini gerçekleştirmiş oldu merakla inceledim içerisine bir damla su bile almamış tahminimden başarılı çıktı:wiinkk:

Bu da içine örttüğüm yıllardır bize hizmet etmiş olan ama emekliye ayrılıp motora giydirilmiş çarşaf:mrgreen:

Evet gördüğünüz gibi içinde nem ve su damlasınından eser yok ::blushani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar