bedava olsa gidilecek yerde değil. çok uzak.
neden dolar? daha yeni darbeye kalkışmadı mı bu amerika?
neden dolar? daha yeni darbeye kalkışmadı mı bu amerika?
O değilde fsm den gişeler kalktı malum geçişlerde sorun yaşadım hangısı ogs hangısı hgs belli değil ve ogs den geçişlerim 4.75 olarak hgs geçişlerimi 2.50 olarak çekiyor ptt ye gittim takmadılar müşteri hizmetlerini aradım kara yolları dediler yarım saat telde bekledim sistem yok dediler bugun karayolları hgs ye anlattım ogs bızden ayrı onlarla gorusun dedıler ogs birimini anlattım adam yapacak birşey yok diyo ya kardesim 6 sınıf hgs var ben her seferinde sizi arayamam dedim yapacak biley yok diyorlar aonra dedim salaklık bizde kapat plakayı geç enayımısım ben falan dedim sonra mail atmamı söylediler onuda yaptık gene ipleyen yok saçma olan şey ise şu araç plakası ogs de kayıt değil ise hgs ye aktarıyoruz diyolar yani bu durumda ogs geçiş ücreti alamazlar fakat geçişler ogs olarak 4.75 hgs de ogs de birbirine atıyo en iyisi kullanmamak boşuna almışız gişeler kalkınca böyle bi durum ile karşılaştım başına gelen varmı
Benimde başıma geldi ve hala düzeltmelerini bekliyorum.10 kere aramama 2 kere mail atmama rağmen halan aynı maili atıp duruyorlar.Dilekçe ve ruhsat fotokopisini gönderin diye.Neymiş ogs gişesi parayı çekmiş.Kardeşim sistemde 6.sınıf olduğu görün müyor mu?Hangi akla siz 4.75 çekiyorunuz.