3 gunde 2. düşüşüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben cbr 125 ile 2400 km içersinde 6-7 defa düştüm.her türlüsü oldu.fren yaparken,dönerken,olduğum yerde,ışıklarda....ne bana ne motora hiçbirşey olmadı.(bu arada cbr125 yan yattığı zaman elcik,ayak pedi ve önteker üçlüsünün yere temas etmesinden dolayı grenajı zarar görmeyen nadir bir motordur.en azından benim gördüğüm bu) şu anda 600 lük makina kullanıyorum 7000 km dir hiç bir sorunum olmadı allaha şükür.yani düşe kalka zamanla daha iyi kullanacaksınız bu aleti...

Geçmiş olsun kardeşim..Bozma moralini..:rendeer:
Olur böyle vakalar..Adı üstünde 2teker..:wiinkk:
Kötü bi durum. Sen eğitim falan almıyor muydun ? Cbr125 in ağırlığı ne kadar ki ? :silent: Biraz spor falan yap bence. Salona yazıl. Geçmiş olsun, üzme kendini..

Arkadaşımızın avatarından belli zaten tubiş ..Minyon tipli galiba..:wiinkk:

Baksan cıbır hayabusa gibi duruyor altında.:p

hiç bozma moralini unut gitsin, motora bindiğinde düşmüştüm,düşürmüştüm olayını hatırlama :)

egıtım aldım hatta orda dusen motoru nası kaldıracagımızı falan gormustuk ama rampada dusunce kaldıramadım.yanıı anladıgım herseyı egıtımde gostermelerı mumkun degıl bazı seylerı yasayarak ogrenecegız.motorun agırlıgı 124 ben 50 kg.sporda yapıyorum ama..:salut:

evdeki 5 Lt. su şişeleri ile başlayabilirsin çalışmaya :queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun, düşe kalka öğreniliyo bazı şeyler. Üzme kendini, sende bir sorun yoksa gerisi boş. :cat:

cokcok gecmıs olsun bende 4 ay onceeskı motorumu yatırmıstım bana bısey olmamıstı ama motorumun hayatı kararmıstı...duygularını anlıyabılıyorum allah daha kotulerınden korusun

geçmiş olsun , motosikleti kaldırmanın güçle veya motorun ağırlığı ile alakası yoktur , tekniği var işte zira 250 kg lık bi bmw yi ufacık bi hatunun kaldırışını ben görmüştüm... :)

Ben de ilk haftamda iki defa aynı şekilde düştüm. İlkinde 5km/s civarı bir hızla sola keskin dönerken, ikincide de aynı hızla yokuş yukarı sağa dönerken :) Debriyaj ve gazı dengeli kullanmaya alışmak zaman alıyor, özellikle yavaş giderken nasıl debriyaj kullanılacağını öğrenmek ancak tecrübeyle oluyor.

Gerçekten utandırıcı bir durum böyle basit yatırmalar.Bende çok utanıyordum yatırdığımda.Ama pes etmemen lazım.Düşe kalka düşmemeyi öğreneceksin.. Hani derler ya yürümeden koşulmaz diye.. Yürümeye devam et.Elbet sende koşacaksın.(Hasta olunca daha mantıklı konuşuyorum sanırım :p )

Gerçekten utandırıcı bir durum böyle basit yatırmalar.Bende çok utanıyordum yatırdığımda.Ama pes etmemen lazım.Düşe kalka düşmemeyi öğreneceksin.. Hani derler ya yürümeden koşulmaz diye.. Yürümeye devam et.Elbet sende koşacaksın.(Hasta olunca daha mantıklı konuşuyorum sanırım :p )

olum o emeklemeye başla zamanı gelınce koşacaksın olacaktı ahh kardeşim nasılda hasta kıyamam sana yaaaaaaaa :salut::salut:

Haklısın bir yerde ama emeklemeden yürünmez,yürümeden koşulmaz.. Pek farklı şeyler değil aslında.. Ana temaya dikkat etmek lazım :p

olsun olsun daha :) sana bir şey olmasın yeterki.. her seferi senin için bir tercübe olmuş hem :)

Geçmiş olsun :cyclopsan
Size ve motora bişey olmaması sevindirici... :rendeer:

Mali..
Tam bir moral deposusun valla..:cherry:

O nasıl moral vermek yaw..:p

@Erhan Soğuk almıştım,mide bulantım yoktu..Sayende oldu ama :p
@Murat abi Abi öyle ama motosikleti basit bi şekilde üzerindeyken düşürmek kadar utandırıcı birşey var mı insanların içinde? Ben düşürdüm ordan biliyorum :p Çok utanıyordum ya :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar