3 gunde 2. düşüşüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one kı ben tum klınıgın gözü önünde düstüm,ama sonrasında bana daha iyi davranmaya basladılar:queen:

gecmıs olsun bu arada bozma moralını alıısırsın..

Son düzenleme:
amacım hava atmak değil
hayallerimin motoru o benim:)
Gsr 600 ü benden iyi tanıdığına eminmisin? benim şüpelerim varda :p:p:silent::silent:[/QUOTE]
her gece rüyama giren bi motoru benden iyi tanıcak değilsin heralde

amacım hava atmak değil
hayallerimin motoru o benim:)
Gsr 600 ü benden iyi tanıdığına eminmisin? benim şüpelerim varda :p:p:silent::silent:
her gece rüyama giren bi motoru benden iyi tanıcak değilsin heralde[/QUOTE]

Kusura bakma ben yannış anladım bir arkadşaımda var geçen yaz 2 ay gsr 600 ile takıldık :) ama daha iyi tanıyorum diyorsan doğrudur inş. bir gün Allah herkese hayallerindeki motoru almayı nasip eder :)

bende honda da eğitim aldım ama trafikte öyle zaman lar oluyoki düşmek işten bile olmuyor.iyice bir eğitim al demek bile hepimiz için biraz hayal sonuçta.en iyi eğitim trafikte oluyor maalesef.hiç kimse size düşmemeyi öğretemez...

inşallah gerçekleşir hayallerimiz
hani bi resim var görmüşsündür belki sitede motorla yatıyo arkadaş arkasında iç çamaşırlarıyla ona bakan sarışın bi kadın
eğer GSR'ye kavuşursam sonum aynı öyle işte:)
neyse konuyu fazla saptırdık
yanlış anlaşılma olmasın kimseyle dalga geçmek gibi bi niyetim yok
darjeling shuleyle aramızı bozacan kardeş :)

tabıı motor erkek işi,güçlü adam işi dimi??biz bayanları hala motor ustunde gormeye alısık olmayanlar var.ee halıyle düşüncede dalga gecıcek sey bulurlar..lafım burda bana destek olan erkek arkadaşlarıma degıl sakın ustunüze alınmayın...

Burcu arkadaşımızın 50ccden 2000cc ye kadar tüm motorları sürdüğüne şahidim.Kızı erkeği yok bu işin.Olay kendine güvende bitiyor.Ha Burcunun benden bile yapılı olmasınının bir etkisi olabilir:)P) belki ama yine de güven başrolde ..

Motosiklete yeni başlayan ve sık sık düşenler için iki tüyo:

1. Genellikle motoru istop ettirip düşersiniz; bunun için rölantinizi normalin biraz üzerinde bir devre ayarlayın..

2. Önceki düşüşlerinizde motorun neresinin çizildiğine bakın. Onarımdan sonra o bölgelere, sticker veya lastik filan yapıştırın, masraf azalır..

Geçmiş olsun.Kafanıza takmayın bende motoru aldığım ilk 1 ay birkaç defa düştüm.Sonraları motorunuza alışıp daha rahat bir sürüş yapıyorsunuz.motora alışmak biraz zaman alabiliyor.İyi günler.

google'a girin "moderatör kilit" olarak yazın :p

onu beğenmezseniz "pamela andersson" yazın :cherry:

inşallah gerçekleşir hayallerimiz
hani bi resim var görmüşsündür belki sitede motorla yatıyo arkadaş arkasında iç çamaşırlarıyla ona bakan sarışın bi kadın
eğer GSR'ye kavuşursam sonum aynı öyle işte:)
neyse konuyu fazla saptırdık
yanlış anlaşılma olmasın kimseyle dalga geçmek gibi bi niyetim yok
darjeling shuleyle aramızı bozacan kardeş :)

Kusura bakma kardeş bu aralar morelim çok kötü bunalımdayım amacım inan ki o değil :)

google'a girin "moderatör kilit" olarak yazın :p

onu beğenmezseniz "pamela andersson" yazın :cherry:

[email protected] | My Notebooks | Web History | My Account | Sign out
Google Advanced Search
Preferences
Search: the web pages from Türkiye Custom

Web Results 1 - 10 of about 1,440 English pages for moderatör kilit. (0.32 seconds)

Motosiklet.NeT Forum - vB Code ListModeratör Kilit. Moderatöler konu başlığını kilitlerken bu kodu kullanabilirler. Usage,
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  value
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın
. Example Usage,
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Kilitleme Sebebi
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın
...
www.motosiklet.net/forum/misc.php?do=bbcode - 73k - Cached - Similar pages - Note this

:queen::queen::queen:

Abi ilk giriş MT... Yarıldım...

Anam, dur yaw, neler oluyor.... Başlığı mı kilitledim ne...!!

çok geçmiş olsun,fizik kondisyon şart bunu sakin gözardı etmeyiniz..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar