3 gunde 2. düşüşüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum, hic merak etme. senle benzer kaderi paylasiyoruz. ben ilk gunumde
kaza bile yaptim. bi passata arkadan yapismistim. ama hizim dusuktu on grenaj 1cm
farda ayrildi o kadar. oyle dusmeler normaldir. sana onerecegim ilk sey bence
bos bi alanda saatlerce dusuk hizda kullanmayi pratik yap. yani 1ci vites. devir 2000de duz gitmeye calis. bi de motosiklet teorisindeki 90 derece donmelere calis. dusuk hizda alisinca hem trafikte rahat edersin, hem donmelerde sikinti yasamazsin. cbr125deki en buyuk problem dusunce vites ayakligin iceri yamulmasi
duzeltmesi bayaa ugrastiriyor. o yuzden demir gibi bir sey bulundurmanda fayda
var veya taksici veya kuryecilerde muhakkak olur.

Dostum, hic merak etme. senle benzer kaderi paylasiyoruz. ben ilk gunumde
kaza bile yaptim. bi passata arkadan yapismistim. ama hizim dusuktu on grenaj 1cm
farda ayrildi o kadar. oyle dusmeler normaldir. sana onerecegim ilk sey bence
bos bi alanda saatlerce dusuk hizda kullanmayi pratik yap. yani 1ci vites. devir 2000de duz gitmeye calis. bi de motosiklet teorisindeki 90 derece donmelere calis. dusuk hizda alisinca hem trafikte rahat edersin, hem donmelerde sikinti yasamazsin. cbr125deki en buyuk problem dusunce vites ayakligin iceri yamulmasi
duzeltmesi bayaa ugrastiriyor.
o yuzden demir gibi bir sey bulundurmanda fayda
var veya taksici veya kuryecilerde muhakkak olur.
:p :p

Yetkililere duyuralım..

Cıbır satarken takım çantasına birer tane levye eklesinler..:p :p

2 seçim şansın var zaten
ya scooter yada tubişin dediği gibi spor ve kurs
kendine güvenini yitirdiysen eğer hemen in motorun tepesinden

Ne biçim cevap bu?

Konuyu açan kardeşim, medeni bir şekilde, utanıp sıkılmadan, düştüğünü ve bundan canının sıkıldığını yazmış. Siz hiç düşmediniz mi?

Bu tiplere uyuz oluyorum biz morel vermek için ne yazsak diye düşünüyoruz adamın dediği lafa bak bi kere büyük motora binen neden küçük motor kullanları motorcudan saymıyo :pr::pr: bu tipler genelde küçük motoru olupta profesyonel olanları admam yerine koymaz ama hayabusası olup kullanmayı bilmeyenleri dünyanın en iyi motorcusu yerine koyar :salut::salut: nicki suzuki gsr600 acaba hiç yakından gsr 600 görmüşmü oda şüpelidir belki sırf hgava olsun diye yazmıştır bide milleti küçük görüyordur :( en gıcık olduğum şeyde bu zaten :pr::silent::pale:

tabıı motor erkek işi,güçlü adam işi dimi??biz bayanları hala motor ustunde gormeye alısık olmayanlar var.ee halıyle düşüncede dalga gecıcek sey bulurlar..lafım burda bana destek olan erkek arkadaşlarıma degıl sakın ustunüze alınmayın...

Arkadaş,
Rezil ol da daha fenasından saklasın:cat:

Şimdi yazdığınızdan Motosikletinize alışma sorunu ya da acemilikle ilgili birşeyler anladım gibi:silent: Lütfen bizleri üzmemek adına, gerekli eğitimleri almanızı, cevval bir motorcu olana kadar da riske girmemenizi tavsiye ederim.:cat: Son zamanlarda bende de bir tuhaflık var, ciddi düşüşümden beri sanırım toparlayamadım:) Bunda ayıp da yok rezillikte:cat:
Bir örnek vermek istiyorum: arkadaşım bana dediki: Muzo hızlı giderken sorun yok ama, yavaş giderken çok zor, iyice öğrendim Hızlı gidebilmeyi, tek eksiğim yavaş giderken...
İşte sorun da bu, o na asla bu motora iyice hakim olana kadar yollara çıkmamasını tavsiye ettim. Yavaş manevralarda beceremiyor ise, ciddi hızlarda önüne bir şey çıktığında ya da karmaşık bir trafik sorununun tam ortasında kendini bulursa ne ederiz, bir düşünsenize:silent::silent:

Lütfen gerekli tecrübeyi edininiz, umarım yanlış fikir yürütmemişimdir:rendeer:

tabıı motor erkek işi,güçlü adam işi dimi??biz bayanları hala motor ustunde gormeye alısık olmayanlar var.ee halıyle düşüncede dalga gecıcek sey bulurlar..lafım burda bana destek olan erkek arkadaşlarıma degıl sakın ustunüze alınmayın...

Motosikletin güçle filan ilgisi yok Şule Hanım. Motosiklet akıllı insanların işidir. Bence yukarıda güç, kuvvet ve cüsseden bahsedenler bazı noktaları kaçırıyorlar.

Ayrıca motosikletiniz başlangıç aşamasında alışmak için uygun bir motor. Onu düşürmekten o kadar sıkılmayın, bilin ki her düşüşte birşeyler kazanıyorsunuz. Ama kendinize dersler çıkarmayı da unutmayın. Utanıp hayıflanacağınıza, düşüşünüzü analiz edin ve hatanızı bulun...

Son düzenleme:

Sen bakma onlaraaaaaaaa :wiinkk:

bak bayanlar neler kullanıyor :queen: (solda ayaklık açık çaktırma :p )

Big-tires.jpg

çok saçma 650cc 1300 cc motor kullanan bayanlarda var 50 cc kullanamayan erkeklerde çok saçma bi sınıflandırma cinsyetle alakası yok sen herkesin dediğini kafana takma :) bunlar çok normal şeyler kimse düşmeden öğrenemiyo zamanla iyice tecrube kazanırsın mrk etme :cat::cat:

o da olmazsa pocket bike'a binersin...

Sen komik olduğunum zannediyorsun? bence sen pocket bike bile kulanma :)

beyler burda bi dalga geçme söz konusu değil yanlış anlaşılma oldu biraz
benim vurgulamak istediğim kendine güvenini kaybetmemesi gerektiği..
bu yanlış anlaşılmadan ötürü üzgünüm
ayrıca ben bi scooter kullanıcısıyım honda activa 100 cc
gayet zevkli ve sağlam makina ayrıca şehir içinde kullanılacak en iyi motorlardan biri
kullanmaya yeni başlayan arkadaş daha rahat eder
en azından denge olayını kapar
nicki suzuki gsr600 acaba hiç yakından gsr 600 görmüşmü oda şüpelidir belki sırf hgava olsun diye yazmıştır
ayrıca gsr 600 üm yok ama hava atmak için yazmadım nickime
laf atan arkadaştan daha iyi tanıdığımı iddaa edebiilirim
saygılar

beyler burda bi dalga geçme söz konusu değil yanlış anlaşılma oldu biraz
benim vurgulamak istediğim kendine güvenini kaybetmemesi gerektiği..
bu yanlış anlaşılmadan ötürü üzgünüm
ayrıca ben bi scooter kullanıcısıyım honda activa 100 cc
gayet zevkli ve sağlam makina ayrıca şehir içinde kullanılacak en iyi motorlardan biri
kullanmaya yeni başlayan arkadaş daha rahat eder
en azından denge olayını kapar
nicki suzuki gsr600 acaba hiç yakından gsr 600 görmüşmü oda şüpelidir belki sırf hgava olsun diye yazmıştır
ayrıca gsr 600 üm yok ama hava atmak için yazmadım nickime
laf atan arkadaştan daha iyi tanıdığımı iddaa edebiilirim
saygılar

Ben gsr 600 ün var diye düşündüm nickte görünce :( ve daha önce başıma çok geldi adam yok diyo 500-600 lük motor kullanan motorcu değil hayabusam vardı bilmem ne konuşuyo en sonunda hayabusa kaç vites diyorum 8 ileri diyor :cherry: vitesi nerdne değiştiriyosun direksionda kolu var diyo bu tür kişilere gıcık oluyorum

Gsr 600 ü benden iyi tanıdığına eminmisin? benim şüpelerim varda :p:p:silent::silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar