29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji - İstanbul - #BirliktenCumhuriyetDoğar

Türkiye'nin dört bir yanından getirilen şehit toprakları Edirnekapı'da yatan şehitlerin toprağı ile buluşacak!

İlk kez dünyada eşi benzeri olmayan havadan çekim bu kortejde yapılacaktır. Tam 10 Adet Drone profesyonel pilotlar eşliğinde çekim yapacak ve tekrarı imkansız görüntüler alınacaktır.

Ülkemizdeki motosiklet camiasının kar amacı gütmeyen en ciddi sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Motosiklet Platformu ( T.M.P ) uzun yıllardır resmi günlerde kortej düzenlemektedir.

Bu yıl da, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kortejini organize ediyor ve her yıl olduğu gibi çok yüksek bir katılım sağlanacağını öngörüyoruz.

Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler köprüsünden geçecek olan kortej aynı zamanda motosikletlerin farkındalığı ve motosikletçilere dikkat çekilmesi adına Türkiye Motosiklet Platformu önderliğinde gerçekleştirilecektir.

29 Ekim'de tüm il ve ilçelerden ve hatta yurt dışından 29 Ekim Cumhuriyet Kortejine katılım bekliyor, birlikte sürmeyi umuyoruz.

SUADİYE OTELİ ÖNÜ
KESİN HAREKET SAATİ: 13 00

GÜZERGAH: BAĞDAT CAD ,FENERBAHÇEDEN ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ YOLU ,ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ BEŞİKTAŞ ÇIKIŞI İLE BARBAROS BULVARI ,BEŞİKTAŞ ,DOLMABAHÇE ,KARAKÖY ,EMİNÖNÜ ,CİBALİ,BALAT ,EDİRNEKAPI ÇIKIŞINDAN HALİÇ KÖPRÜSÜ ÇIKIŞI VE EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ .

29 EKİM CUMHURİYET KORTEJİNDE BULUŞALIM !

Düzenleyen: Türkiye Motosiklet Platformu

Facebook Etkinlik Sayfası

HEMEN PAYLAŞALIM !

[FBP]http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/184156-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-korteji-istanbul.html[/FBP]

Ekli dosyalar

• 29-EKiM-2017-MOTOSiKLET-KORTEJi.jpg
    29-EKiM-2017-MOTOSiKLET-KORTEJi.jpg
    64.9 KB · Görüntüleme: 14,449
Moderatör tarafında düzenlendi:
En büyük bayram, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Son düzenleme:
Arkadaslar pazar gunune de gelmesi sebebi ile hava belki kötü olabilir ama gitmeyi kesinlikle düşünüyorumm..
Istanbulda ki tum motorcu arkadaşlarimizin katilmasi dilegiyle :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu nasıl bir karizmadır... Daha önce hiç görmediğim efsane fotoğraflarını görüyorum Ata'mın.

Sana ne minnetim tükenir ne borcum biter..Kurduğun cumhuriyet için çalışıyorum ve senin gibi düşünmeye çalışıyorum..

Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümü kutlu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar