27-28 mayıs izmir yeni foçaya doğru bir uzandım

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
arkadaşlar, bu gezi biraz özel oldu ancak çok da keyifli geçti,

salı akşamı ailemle anne babayla görüşüp " seni de epey özledik" demeleri ile birlikte çarşamba sabahı saat 06:00 da yola çıktım. rota olarak bir kaç şekil vardı kafamda ancak, zaman kısa olduğundan, mesafiye de en kısa olanı seçtim. asıl istediğim balıkesir üzerinden edremit ten aşağıya inmekti. ancak manisa dan menemene geçerek, oradanda yeni foçaya intikal ettim.

toplamda tek yön 480 km
yalova topçulardan saat:07:00 de yola çıkarak 12:10 da yeni foçaya vardım.

doğa ve hava olarak çok güzel bir yermiş meğer. gidipte sonra gelince ne işim var istanbulda dedim bir anda

yolda benzin haricinde bir tek susurluk sonrası sturbucks ta kahve için mola verdim. ortalama olarak bir hız belirleyip bunun üzerinde 4 radara da yakalanmadan gittim ve geldim. akşama bir kaç foto ekleyeceğim.

s&s
halil

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel geziye benzio fotolarla dahada güzel olur galiba :rendeer:

5 saatte o yolu aldıysan ve bide kahve molası verdiysen biz hiç resim beklemeyelim :queen:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
akşama kısmetse :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 PM ----------

5 saatte o yolu aldıysan ve bide kahve molası verdiysen biz hiç resim beklemeyelim :queen:

yok yok valllahi birkeç resim var vınnn konu başlığı altında :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 PM ----------

getmap.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar