26.04.2009 Tarihli Kemer Gezisi 100 km lik Parkur

Nöbet çıkışı sabah kahvaltımı yapmak için Kemer yoluna gitme fikri aniden gelişti. İşyerimden makina mühendisi arkadaşım Himmet'i arıyarak gelip gelemeyeceğini sorduğumunda "olur" cevabını aldığımında hazırlıklarım başlamıştı bile...

Yaklaşık 10 dakikalık bekleyişten sonra arkadaşım yeni motosikleti ile gelmişti bile....

Sonra fazla beklemeden "Akyarlar Tünel" çıkışına doğru bir gaz açtık... Havada ılık ve güneşli olunca.... Tünel çıkışına gelmiş motosikletlerimiz park etmiştik bile..:queen:

Arkadaşım uzaktan körfezin enginliğini görünce... Süper dedi..

Kahvaltımızda çıtır Ankara simiti, termos çay, kaşar peyniri, domates ve fıstıklı helva vardı.. Bunuda görünce Himmetin ağzı kulaklarına varmıştı bile...

Bende bu arada KYMCO Xcıtıng 250cc yi bir deneyim dedim. Süper hafif ve kullanımı çok keyfili bir motor.

Durmak yok artık; direkt rota kemer.. Parka gelemeden gözüme bi'şey ilişti.. Yanık lastik kokusu heryeri kaplamıştı...

Himmet "drift yarışları var" deyince şansa bak... Dedim..... Ve başladık vırnnnn vırınnnn izlemeye...

Eğlenceli idi epey seyr eyledik.. Sonra hadi plaja inelim dedim.....

Plaj mükemmel idi.. Heryer güneş ve güneşlenen turistler.. Sahiller canlanmıştı.. Yüzen, hoplayan, zıplayan, ne yok ki... Ama deniz akvaryum gibiydi.. Çok temiz ve yalın.. Duru bir deniz idi.. Sıcaklık bir ara 25 olunca keşke dedim...

Sonra Himmette gaza gelip; abi bi çayda biz içelim yahu " deyip termosa saldırdı.. Şaşkındım. Himmet sakinliği ile nam salan bir arkadaşımız idi.. Top patlasa sakinliği elden bırakmazdı..

Bende koy be Himmet .. dedim. Bi çayda biz içelim yahu... Şu aleme bak dedim... Kimisine "hay hay" kimisine "vay vay"

Bir baktık saat 1'i geçmiş... Hemen yola koyulmak lazım.. Birazda evdeki eşim ve oğlum ile beraber azda olsa vakit ayırmak gerek..:cherry:

Giderken yolda benzinlikte ufak bir "soda" molası... İçtik serinledikten sonra ver elini ANTALYA... Himmet arkadaşıma bu gezide bana eşlik ettiği için kocaman TEŞEKKÜR..

Son düzenleme:
off bea 3. 4. ve 5. resimdeki alan ne kadar güzel öyle manzaya masmavi deniz....o kadar sanslısınızki..orda sizin gibi kahvaltı yapmak mükemmel bir duygu olsa gerek..gerçekten çok iyi bir gezi olmus.devamını bekleriz :mrgreen: ..önümüzdeki yaz bende gelebilirim:p

Ekimde askere geldigimde hafta sonu kacamak yapip oraya gitmistim yelkenlinin yaninda yuzmustum ayni yerde.Ekim ortasi bile 30 dereceydi. Vay anasini be ...

güzel paylaşım:cat: deniz mükemmel, orada olmak vardı :salut:
teşekkürler selka paylaşıma devam, sen bolbol gez antalya resimleri yükle, özlem giderim, antalya dedinmi bende sular durur :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
manzaralar harika paylaşım için teşekkürler :rendeer:

tekerinize sağlık....

yahu ben istanbul'da donuyorum... millet orda denize giriyor...

HAVASINA,SUYUNA,TOPRAĞINA,İNSANINA KURBAN OLDUĞUMUN MEMLEKETİ....

NE KADAR GÜZEL BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ....

bu gezi resimleride olmasa,yurdumuzun dört bir köşesini göremiyeceğiz....

Selçuk keyifli bir anlatımla bizlerle de paylaştığın gezi için teşekkürler.Beraber gaz açmak dileğiyle.

siz gezin bensiz, gezin bakalım. ankaraya yanlıs zamanda mı geldım ne? vallaha yarınkı gezınızın de fotolarını sabırsızlıkla beklıyorum. bende bugun sızın kadar olmasada ankarada motora bındım. batıkent elvankent arası :( herkeslere selamlar. unutmayın benı sakın burda olur mu selcuk abi.

keyifler yerinde.. hava mis.. su pırıl pırıl.. maşallah.. nice gezilere kazasız belasız.. selçuk kıskandırmaya devam ediyor.. :)

deniz mükemmel ! Umarım bi gün oralara gelip o güzelim suya girmek kısmet olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar