250 cc touring?

Arkadaş uçağı kaybolan endonezya değil malezya, yahu ne oluyor size gece gece Allah Allaaahh :queen::queen: Gerçi endonezyanın uçağı da kaybolmuştu, cidden ne oluyor bu asyalılara bol buldular atıp duruyorlar galiba :p
Evet malezyaydı ya karıştırmışım gece gece :queen:

250cc üzeri üretmek yasak değil 250cc üzeri kullanmak yasak. Yoksa adamların bir çocuktan fazlasını üretmeleri de yasak sence neden yasak üretmeyi beceremediklerinden mi?

Haber linkini alabilir miyim acaba? Son araştırmamda yasaktı diye aklımda kalmış ama yanlış hatırlıyor olabilirim.. Alibaba da da 250cc üzeri satış ilanı bulamadım..

öyle çin min ayrım yapmayın ırkçılar :cherry: rx3 çok güzel bir makine çin mallarınında avantajları var ama şuda varki uzun km ler onları daha çabuk yıpratır. gerçi bir bilir kişinin demesine göre capanlarda parçaları çinde ürettirmeye başlamış bilmiyom doğrumu? şahsen ben cc büyütmeyi düşünüyorum ve rx3 gündemimde çin min bakmam alırım onu ben. birde pinpirikli olduğumdan öksürse gidiyorum tamircime bak şuna diye adam artık kovalar oldu. eğer böyle davranırsan bence hiç sorun yaşamazsın. benim 2. motorum buda bu Türk malı daha beter :cherry: ama tık demiyor ensesindeyim çünkü

Rx3i touring görünümlü comuter'dır

Teknik Özellikler

Motor Tipi Tek Silindir, Dört zamanlı, Sıvı Soğutma
Motor Hacmi 250 cc 250 cc'lik touring olmaz
Silindir Çapı x Stork 77.00 x 53.60 mm
Sıkıştırma Oranı 11.1~12.0 :1
Yakıt Sistemi EFI
Maksimum Güç 18.5kW at 9000min-1 18.5 kw'lık touring olmaz
Maksimum Tork 22.5 Nm at 7000min-1 22.5 Nm'lik touring olmaz
Maksimum Hız 120 km/h maks hızı 120 km/s olan touring olmaz
Ateşleme Tipi ECU
Şanzıman Manuel / 6 vites
Boyutlar (UxGxY) 2105 x 885 x 1245 mm
Tekerlekler Arası Mesafe 1400 mm
Yakıt Tankı Kapasitesi 15 lt 15 lt yakıt tankı olan touring olmaz
Ağırlık 163 kg
Maksimum Taşıma Kapasitesi 175 kg
Frenler Ön/Arka Disk / Disk
Tekerlek Ölçüsü Ön 100/90-18
Tekerlek Ölçüsü Arka 130/90-15 130 arka tekerli

Diğer değerlerden de touring motoru olmaz ama en önemlileri yazdım.
Touring dediğin motor yol motorudur. Durmak zorunda kalmadan devam edersin yoluna. Ve bu yolu motor ıkına ıkına değil aka aka gider.
Sence mondial'le bu mümkün mü?

O olmaz, bu olmaz demekle olmaz olmuyor. Enduro denen şey bir kategoridir ve bu motor da pekala endurodur. GS1200 ile yapılan her şey bu motorla daha düşük hızlarda yapılabilir. 15 litre depo da 250 cc için gayet yeterlidir. Ayrıca son hızının yaklaşık 140 km/saat olmadığını herkes biliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar