24 Kasım Öğretmenler Günü

Öğretmenler için bi başlık açsak, orada bilgi-deneyim-döküman paylaşımı vs yapsak nasıl olur?

Öğretmenler için bi başlık açsak, orada bilgi-deneyim-döküman paylaşımı vs yapsak nasıl olur?

Bence yerinde olmaz. Çünkü mesleki paylaşımlar ilgili sitelerde ve mail gruplarında zaten var. Fakat yardım kampanyalarını MT de duyurmak faydalı olabilir. Yakında ben de Batman'a bağlı bir köy okulu için kitap yardımı duyurusu yapacağım.

benimde dikkatimi şu çektiki bu sitede bayağı öğretmen oturuyormuş da birbirimizden haberimiz yokmuş,
birde öğretmenlerden nefret edenler nedenini açıklasalardı bu sevgisizliğin kaynağını öğrenmiş olurduk...
vessselam..

ben de çok güzel hediyeler aldım bugün çocuklarımın sıcacık gülüşlerini onları çok seviyorumsaygı duyuyorum ve kırmıyorum en azından benden nefret etmemeleri için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.:)

Bence yerinde olmaz. Çünkü mesleki paylaşımlar ilgili sitelerde ve mail gruplarında zaten var. Fakat yardım kampanyalarını MT de duyurmak faydalı olabilir. Yakında ben de Batman'a bağlı bir köy okulu için kitap yardımı duyurusu yapacağım.

fotoğrafçılar, müzisyenler var, öğretmenler neden olmasın. açalım gitsin:)

Motosikleti
Honda Crf250L
84.3 puanla 3520. sırada oldugumu ve atanamayacağımı öğrendim bugün..meb den güzel bir hediye oldu..
benım gibi atanamayanların dahil tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar