23Nisan 2010 İzmit Gezi+Kampı (Yuvacık-Serindere-Nüzhetiye)

engin www.rialli.com dan ön cam/siperlik aldım, 17 tl+4.5 tl kargo ile hatay'dan geldi, yarın test edip fotosunu koyucam, bir sürü çeşit var, fiyatlar uygun, bak bence ...

bugün gitmiyorsan yarın kısa da sabahtan erkenden yarım günlük bir gezi de yapabiliriz...

engin www.rialli.com dan ön cam/siperlik aldım, 17 tl+4.5 tl kargo ile hatay'dan geldi, yarın test edip fotosunu koyucam, bir sürü çeşit var, fiyatlar uygun, bak bence ...

bugün gitmiyorsan yarın kısa da sabahtan erkenden yarım günlük bir gezi de yapabiliriz...

Ön rüzgar siperliği öyle uyup uymadığı bilinmeden alınır mı yav?
Hem ben cam istemiyorum zaten, böyle memnunum :mrgreen:

Bu arada yarın sabahtan akşama kadar işlerim var..Gezi işi yalan olur yani..
Haftaya bakarız artık..

yurt dışından foto buldum, rialli de tıpatıp aynı camı da buldum, kısmet işte:) yarın test drive yapıcam, motorlu bulamadım bostancı-pendik arasında sabah 8.30 da 2 bisikletçi arkadaşa eşlik edicem :)

yurt dışından foto buldum, rialli de tıpatıp aynı camı da buldum, kısmet işte:) yarın test drive yapıcam, motorlu bulamadım bostancı-pendik arasında sabah 8.30 da 2 bisikletçi arkadaşa eşlik edicem :)

O zaman şanslısın ne diyeyim :)
Hadi iyi gezmeler size :mrgreen:

mt sadece istanbul içi mangala mı gidiyor merak etmeye başladım :) bir kişi olsun bende gelirim demedi, çok enteresan!!! millet başka sitelere mi takılmaya başladı diye merak ediyorum ya da gruplar oluştu, herkes kafasına uyan adamlarla gezmeye başladı :)

Bu gün geziye ait fotoğrafları yükleyerek gezimizi paylaşmaya çalışacağız. Ama şu image sitesi yine terslik çıkartıyor anlamadım gitti :(

Son düzenleme:
öncelikle merhabalar yazınızı geç gördüm lakin erken görmüş olsaydımda nasıl eşlik edebilirdik bilmiyorum belki siz bizi ziyaret ederdiniz kocaelinde ikamet ediyoruz ancak hem günlük hayatı kolaylaştırmak hemde sırf böyle haftasonu kaçamakları için bizde bir motorsiklet arayışı içindeyiz aslında birtane buldum ancak halada kararsızlığım devam ediyor ben beğensem eşime beğendiremiyorum siz bu işi nasıl aştınız? :) umarım birdahaki gezilerde sizlere eşlik edebiliriz resimlerinizi merakla bekliyoruz iyi günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar