2023 İstanbul Motosiklet Fuarı 27 Nisan'da Başlıyor

Çinli de olsa Cruiser, chopper, düşük hacimli enduro/cross , offroad kabiliyeti olan scooter motor türlerini görmeyi arzuluyorum fuarda. Suzuki , yamaha, honda görmesem de olur, motor karaborsa olayı çok soğuttu beni bu markalardan. Yıllardır aynı segmentte motorlar görmekten bıktık.

Merhaba.Ulaşımla ilgili iki sorum var.

Birincisi İstanbul Esenler otogarından Fuar alanına metro varmı,

İkinci sorum Esenlerden fuar alanına en kolay nasıl gelirim.

Motosikleti
CF MOTO 650MT
otogardan metro ile gidebilirsiniz, dünya ticaret merkezinden yürüyerek rahatça ulaşabilirsiniz.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Büyük ve pahalı motorlar hic ama hic ilgimi çekmiyor. Fuarda çinli ve abuk subuk ticari faaliyetler icin tezgah acmıs , hic aklımıza böyle icatların gelmediği dukkanlar daha çok ilgimi çekiyor :) Bilirsiniz girişteki kat.

Hero x pulse bakacaktır o da yok galiba motorsiklet e yeni başlıcaz 40 yaşında :) dedik hepsi bir arada bakalım o da olmadı

Hero x pulse bakacaktır o da yok galiba motorsiklet e yeni başlıcaz 40 yaşında :) dedik hepsi bir arada bakalım o da olmadı

Niçün bu kadar acele ettiniz anlayamadım , biz 18 yıl önce ,yaş 50 olduktan sonra başladık . Nasip olursa 14 mayıs seçimlerinden hemen sonra Bursa - İzmir Çeşme seyahatinin sekizincisi için demirden beygirin sırtında olacaz inş.

Niçün bu kadar acele ettiniz anlayamadım , biz 18 yıl önce ,yaş 50 olduktan sonra başladık . Nasip olursa 14 mayıs seçimlerinden hemen sonra Bursa - İzmir Çeşme seyahatinin sekizincisi için demirden beygirin sırtında olacaz inş.

ne güzel umarım bende becerebilirim arkadaşla en ütopik hedefimiz bozcaada :)

@Wuamell nasip kısmet belki hiç olmaz belki hemen olur

hero olmadığından voge 300ds ve ktm 250 adv. hoşuma gitti birde brixton diye bir marka vardı modelini unuttum , yarın kendi yerinde hero bakmaya gidicez arkadaşla sonrasında ktm ye bakıcaz bir daha ;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar