2018 Africa Twin Adv Depo Genişliği

Merhabalar,

Uzun bir düşünme ve bütçemin de karşılayabileceği üzere 2018 Africa Twin Adv almaya karar verdim. Fakat şöyle bir konuda takıldım maalesef: alacağım motosikleti depoya park edeceğim ama giriş normal bir kapı olduğu için dar ve 900mm gelmekte. Çalışma saatlerim uygun olmadığı için de bir mağazaya da gidip ölçü alamıyorum. İnternetten baktığıma göre crf 1000 adv’nin genişliği 930mm olarak belirtilmiş fakat ben bu genişliğin gidon uzunluğu (gidonun depodan daha geniş olamayacağını varsayarak) olduğunu düşünüyorum. Gidon uzunluğunun kapı genişliğinden daha uzun olması problem değil şuan da kullandığım motorumun da gidonu 960mm gelmesine rağmen çarpraz geçirebiliyorum. Sizlerden ricam elinde bu konuyla ilgili bilgisi olan ya da bu motora sahip birisinin motosikletin gidon hariç en geniş kısmının (kuvvetle muhtemel depo bölümü) kaç mm olduğu hakkında bilgi vermesi. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır, şimdiden teşekkür ederim :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
90 cm genişlikte kapıdan o motor bence girmez, çizmeden çarpmadan geçemezsiniz. Konuya sadece gidon, depo olarak bakmayın bir de motorun yanlarında sizin bacaklarınız olacak.

90 cm genişlikte kapıdan o motor bence girmez, çizmeden çarpmadan geçemezsiniz. Konuya sadece gidon, depo olarak bakmayın bir de motorun yanlarında sizin bacaklarınız olacak.
Depoyu geçirdikten sonra bir şekilde yapabileceğimi düşünüyorum. Eğer olmazsa da burada tekrar buluşur branda tavsiyelerinizi alırım :D

Depoyu geçirdikten sonra bir şekilde yapabileceğimi düşünüyorum. Eğer olmazsa da burada tekrar buluşur branda tavsiyelerinizi alırım :D
Gidonu tam sağ veya sol yaparsan depo bölümünün genişliğine yaklaşır , gidon dönük motoru garaja nasıl sokucam dersen onada çare var 😁

Ön tekerin altına 30×30 cm bir tahta koy ön freni sık artık gidonu tam kırsanda motor düz gider garaja girersin..

Youtube da Motopixel Selçuk bir aparat tanıtmıştı belki onuda kullanabilirsin , orta ayağı küçük tekerlekleri olan bir aparata indiriyorsun , gidondan bağımsız aparatla motor her yöne itilebiliyor veya olduğu yerde 360 derece döndürülebiliyor..

F54

gidon topuzu olmadan 880 mm afrika twin in normali adv ile sadece depo farklı geri kalan herşey aynı
depo geçer ama gidon takılır en ufak bir şeyde sağa sola sürter seni rahatsız en ufak denge kaybı olur depo gider çerçeveye değer çizilir GÖÇER vs bence sıkıntılı iş

Gidonu tam sağ veya sol yaparsan depo bölümünün genişliğine yaklaşır , gidon dönük motoru garaja nasıl sokucam dersen onada çare var 😁

Ön tekerin altına 30×30 cm bir tahta koy ön freni sık artık gidonu tam kırsanda motor düz gider garaja girersin..

Youtube da Motopixel Selçuk bir aparat tanıtmıştı belki onuda kullanabilirsin , orta ayağı küçük tekerlekleri olan bir aparata indiriyorsun , gidondan bağımsız aparatla motor her yöne itilebiliyor veya olduğu yerde 360 derece döndürülebiliyor..
Aparat konusu çok mantıklı videoyu aradım fakat bulamadım daha geniş bir zamanda tekrar bakacağım. Dediğiniz gibi tahta da çözebilir işi ilk önce onunla denerim. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gidon topuzu olmadan 880 mm afrika twin in normali adv ile sadece depo farklı geri kalan herşey aynı
depo geçer ama gidon takılır en ufak bir şeyde sağa sola sürter seni rahatsız en ufak denge kaybı olur depo gider çerçeveye değer çizilir GÖÇER vs bence sıkıntılı iş
20mm fark evet baya bir sıkıntılı tam ortalasam bile yanlardan sadece 1cm fark kalıyor yine de bir denemek gerekli bakalım göreceğiz. Bilgi için teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar