Merhabalar arkadaşlar en son 1 yıl Yamaha MT07 kullandım aşırı rüzgardan ve ses olmadığı için ve çift silindirin sesini sevmediğim için sıkıldım ve sattım 2017 Model CBR 600RR almak istiyorum siz tecrübeli arkadaşlar ve aktif olarak 600RR kullananlar tavsiye verebilirmi yağ yakma problemi var falan diyip kafamı bulandıranlar oluyor yardımcı olursanız sevinirim çanakkalede yaşıyorum günlük işe gidip gelicem askeriyeye akşamları mesaiden sonra şehir içinde bikaç tur atıp çevre yolundan evime gideceğim benim için motorda güzel dolu dolu sesi olsun ve yüksek hıza çıkmak istediğimde az rüzgar yiyim hoşgörü çerçevesinde yorumlar gelirse sevinirim tşk ederim...
2017 CBR600RR ARTIK SADECE BU RENGİ VARMIŞ
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/922/7d15q2.jpg[/URL]
Selamlar dostum bazı arkadaşlar ABS siz alma demişlerki hakları var. Birde şimdi euro 4 emisyon muhabbeti çıktı hatta bir çok kişi 600lerin sonumu gelecek dedi. Böyle birşey olmaz örnek yamaha r6 ile 600lüklerde ilk euro 4 e geçen makina tabi istediği fiyata bakarsanız 66 bin tl hiç tavsiye etmem.
Şimdi 1000rr deseydin hemen alınır derdim tabi bu tecrübenizle de alakalı bir durum olurdu.
1. 600rr trye absli model getirmedi,
2. bu sene son şansı seneye euro 4 hatta bu sene ağustosta dahi euro 4 uyumlu bir makina getirebilir. Birde bu 46 bin olan fiyat euro 420 den hesaplanan fiyat bu konuda haberin olsun sonraki parti mallarda ya yeni 600rr gelip 50bin felan olur yada bunun fiyatı 43-44e düşer.
3. Bu makina da bırak quickshifter'ı kaydırmalı debriyaj bile yok. Bence supersportların 600+ ların da olmaması kadar saçma bir şey olamaz.
4. Klasmanındaki yeni kasa r6 dışında diğerlerine göre avantajı elektronik direksiyon amortisörü.
5. kawa 636, suzuki ve 600rr son 3 yılda kullandığım makinalar. 2014 600rr, 2015 beyaz 636 ve 2016 da yeşil 636, Ayrıca arkadaşın gsxr600 2015 modelinide kullandım. Şunu söyleyebilirim.
5.A) 600rr iki kişide iyi çekmeyen bir makina, tek kişide diğer 600 lükler den çok aşırı bir fark anlamayabilirsiniz. Rahatlık derler 600rr rahat sayılırki bence 3 makinada birbirini aratmaz.
5.b) Suzukike brembo frenler olmasına rağmen ne kawa nede 600rr kadar iyi fren tutuşu olmadığını söyleyebilirim.
5.c) şahsen 636 al demek istemem benim ilk 636 satma nedenim rengiydi 2015de güzel bir renk getirmediler, 2016 rengi güzeldi fakat onla minik bir sorun yaşadım o sorundan sonra motor tiremeye başladı 10 kez zmotora gittim yok depodan pislik çıkarmışlar, yok egzantrik zinciri ki duşunun motor 5.000 kmlerde felandı. Sorunu çözemediler hatta sorun yok diyip beni başlarından savdılar ama kim göstersem sorunluydu. Bende lanet edip sattım.
600rr dada debriyaj yumuşaktır ama aşırı şehir içi kullanımda mt 07 sonrası canını sıkabilir.
Vites düşürüken özellikle 200 km civarı hızlarda debriyajdan elini çekerken muhakka motorun devrine uygun gaz vermeyi ihmal etme.
Bende 1000rr yeni kasa düşünüyorum ama o aradaki rakam kafamı allak bullak edio daha doğrusu değer 70 bine ama ben çıkaramıyorum o rakamı, 600rr bu haliyle 46 bin eder mi bence etmez, yamaha gibi yeniliklerle gelip 50 bin dese bende alırım. 636 53-54 vericen o para verilmişken absli al 57 vericeksin arkadaş bu seferde 13 bin kalıyor 1000rr yani bu sene çok saçma bir politika var
600rr alacaksan ikinci el hiç bakma millet zaten uçmuş. Sıfırı 46 bin olan makinanın 2015 modellerinde 40 bin altı fiyat yok 2 yaş yaşlı makina. Şuan 2016 öncesi 1000rr lara olan talep nasıl düştüyse 600rr yeni kasasını bu sene ortası veya seneye getirdiğinde bu 2017 yede talep düşecek ve zarar etme durumu söz konusu olacak. Gerçi bizim ülkede dövizle alınan mallar tl karşıosında zarar ettirmede.
Çok uzun oldu ilk mesajım kusuruma bakmayın arkadaşlar sadece burada buna benzer soru soran arkadaşa cevap vermek için üye olmuştum.