2011 ybr motorum çalındı

o hısızlara soruyorum bu dünyanın ahiretide var aşalık sürüngenler bunun hesabını vermeyeceklermi acaba?asayisi en fazla bozuk olan kent adanadır nedeni sürekli gelen göç devamını anlatmama gerek yok polisleride allaha havele ediyorum istese bütün hırsızları 1 günde yakalar ama yapmıyorlar çokmu zor 2 motorsiklete araç takip sistemi takıp yem atıp yakalamak yapmıyorlar kimse rahatını bozmuyor buna emniyet müdürleride dahil arkadaşlar anlamak zor insanın aklına farklı şeyler geliyor arkadaşlar motorunuza kesinlikle alarm taktırın ve kesilmesi çok güç master marka kilit halat kullanın özellikle kro bölgesinde yaşayan arkadaşlar benim gibi motorunun yerinde yeller esmesin ama dikkat bu allahtan korkmaz soysuzlara daha borcunu bile ödememiştim.

inşallah birkaç çapulcu gezmek için almıştır da bulunur

arkadasım gecmıs olsun sana aynen katılıyorum fakat basına gelmeyen bılemez zaten ne varsa kro bölümü topunu temızleyeceksın yazık plakayı yazaydın keske ama coktan yol kenarına sallamıslardır allah bı daha cattırmasın...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.
94 yılında sıfır bir motosiklet çaldırmış biri olarak sana hak verdiğimi söylemek istiyorum.
İnşallah bulunur.

dostum o kadar yazmış çizmişsin, bari motorla ilgili bilgileride verseydin plaka,şase motor no ,resim gibi belki birine denk gelir yakalanır.geçmiş olsun allah ayaklarına dolar inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun inş bulursun.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
çok üzüldüm,geçen senede benim motorum çalındı ama hala bir haber yok,çalana yar olmasın ,Allah süründürsün inşallah,umarım seninki bulunurda bir nebze olsun telafi olur ,geçmiş olsun arkadaşım

öncelikle geçmiş olsun kardeşim bende 2010 da sıfır aldım 2011 model iki ay sonra 1000 km de çalındı ne demek oldugun biliyorum o duygunun. Allah Kahhar sıfatı ile kahretsin onları. Ama iş polise kaldı ise ve sansında yok ise malesef unut derim Gaziantep gibi büyükşehirde yaşıyorum kamera kayıtları da var önceleri açamadılar görüntüyü formatı açamıyorlarmış. Sonra uzun araştırmalar sonucunda kendim açtım videoyu iki araç var birinin plakası biraz okunuyor klinik bir operasyonla hemen okunacak bir şey ama buna ragmen polisimiz bulamıyor hırsızları. Daha dogrusu ugraşmıyorlar çünkü birazcık araştırdım isterler ise neler yapabiliyorlar aklınız alamaz. Hiçbir görüntü olmayan resimden plaka tesbit ediyorlar o derece. Ne diyeyim ki Allah başımızdan eksik etmesin ama benim verdiğim vergilerle maaşını alıpda işini yapmayanada haram olsun....

Çöpten topluyoruz sanki parayı :pr: nasıl vicdan var bu insanlarda anlamıyorum. :pr:
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar