kardeşim bende bir en 500 vardı (hiç satmak istemediğim ve hayatımda en çok sürmekten zevk aldığım motosikletim oydu şimdi param olsa yine ondan alırım)
neyse kullanım hatası yüzünden piston ve sekmanları yaktık üst kapak contası yandı
adamlar ellerinde hiç bir yedek parça bulundurmuyor ve hiç bir servis izmetleri yok
550 avro sadece pistona verdim parasını peşin verdiğim parça elime üç aydan uzun sürede ulaştı (bütün sitelerinde en fazla 2 haftada gelmektedir diyor)
gelen parçalarda eksik malzeme var sordum adamlar takım olarak satılan malzemeleri ayrı ayrı satıyolarmış (diğer bütün parçacılarda tek kutuda piston sekman takım olarak satılır birde perdon olur) siz söylemediniz biz de getirtmedik dediler ve 75 avro daha istediler
almadım bir 3 ay daha beklemeye niyetim yoktu burda eski vn 750 si olan bir arkadaştan yardım aldım sağolsun topladı motoru bu sefer soğutma suyu yağa karışıyordu üst kapak contası lazım 90 tl peşin verecem 3 ay bekliyecem çıkmalarına bakıyorum adamlar internette çıkmasını 250 tl ye satıyor
soruyorum yuh arkadaş bu fiyata satılır mı? nasıl bir kazıkçılıktır diye adam kardeş işine gelmiyosa git z moto dan al 3 ay bekle diyor bana
sırf o yüzden en 500 ümden soğudum ve hyosung aldım arkadaş beni en sevdiğim motosikletimden soğuttular:farao: