Cezayı boşver, motora daha sen binemeden bağlarlar.![]()
yok o iş öyle değil arkadaşım, satın aldığın yer bir dosya hazırlıyor geçici ruhsat tarzında, aracını alıp gidebiliyorsun aklınızda olsun. başımıza geldi ordan biliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------
Evet dostlar bugün Motorumla Yaklaşık 1.5 km Yaptım( Halen plaka Çıkmadığı için ara sokaklarda )
Lakin Motoru Kapının Önüne çıkardım Kaskı giydim Montu giydim anahtarı çevirdim marşa bastım sonra 1 dk kadar bekledim . Ardından Debriyaja basıp 1 e Attım . LakinDebriyajı Birden bırakınca Motoru İstop Ettirdim
![]()
sonra birden ilyas Nabıyosun yaa kendine Gel dedim Kendi kendime Motordan indim bir sigara yaktım . Sigaram bittim Motora atladım . anahtarı taktım marşa bastım .debriyajı sıktım 1. e attım . arkasında Debriyajı hafif hafif bırakırken ağır ağır gaz verdim Ve güzelce yol Aldımama biraz gezdikten sonra Trafik ekiplerini görünce Yolumu değiştirip direk Eve Geldim motoru içeri Aldım
![]()
Ya Arkadaşlar abiler Ben daha öncede Motor kullandım Lakin Motordan indikten sonra Nasıl desem bilmiyorum ama Elim ağırdı bide omuzum Ağırdı daha önce Viteslide vitessizde Kullandım böyle Olmadı Ağrı 10 dk kadar sürdü sonra geçti ama neden oldu acaba böyle ?
heyecan yapıp kasmışsındır kendini