Benim merak ettiğim şey de:
Bunca zamaaandır hem yapıyorlar hemde yarışıyorlar, peki ne zaman KAZANACAK bu takım(Marka)?? Yol versiyonlarının oldukça iyi olduğu söyleniyor, kimisi öve öve bitiremiyor ama yarışlara gelince rezalet. Yahu STOCK1000 yarışlarında bile BMW ipi göğüsledi 2.senesinde bizim yılların KAWASAKİ'si hala sonuncu hala sonuncu..Hemde açık ara farkla...Bari KTM yada AGUSTA gibi 1-2 motorla yarışan "sınırlı" takımlara geçilmeyin...! SBKda da sürüyle takımı-motoru var heriflerin. Galiba HONDA ile birlikte en çok kullanılan motor ama dereceye girebilen sürücüsü yok!
WSS de bile Yamaha çekilmese, birde Suzuki katılsa(niye katılmıyor hala anlamıyorum?) hali yine perişan olacak. Bir Lascorz ayakta tutuyor koca takımı... Tek rakipleri HONDA, ona bari kafa tut biraz, WSS de olsa "Dünya Şampiyon olduk!" dersin marka olarak...Triumph'ı unuttum bak, haksızlık etmeyeyim şimdi. Hyosung katılsa o bile geçer KAWAyı ya...! Allahtan Ducati, BMW yada Apriia nın 600 lük motoru yok...
Moto-GP'den de çekildi zaten... Sen ne işe yararsın ey KAWASAKİ ??!!
Nasıl bir iştir anlayamadım gitti... Yarışlarda bukadar aciz olmaları resmen içimi kan ağlatıyor(Bir KAWAcı olarak...). Bir de utanmadan hala orada burada "yeni yılın yarış motoru"nu tanıtıyorlar... Sanki çok birşeye yarayacakmış gibi...