2010 Yamaha FZ8: İlk Fotoğraf

Yamaha, FZ8 modelinin ilk resmi fotoğrafını yayınladı. Orta sınıf çıplak kategorisinde olacak araç hakkında yayınlanan tek şey aracın ön fotoğrafı oldu.

Far gurubunu gösteren bu fotoğrafından başka bilgisi açıklanmayan aracın FZ6 modelinin yerine geçeceği öngörülüyor. BMW F800R, Honda Hornet 600, Triumph Street Triple R ve Aprilia Shiver 750 modelleriyle rekabet edecek olan aracın güç ünitesinin yeni olacağına inanıldığı kaynaklarca belirtilmiş.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı

Ekli dosyalar

• yamahafz8front.jpg
    yamahafz8front.jpg
    11.1 KB · Görüntüleme: 16,393
Elınt senin mekanik olduğunu düşünmekteyim...:p Doctor Whodaki gibin bir robotsun sen...:p

Çok fazla detay vermişler, halbuki bize şu kadarı yeterdi:

f8detay.jpg

Böyle yapmalarının nedeni acaba nedir? Daha büyük merak ve ilgiye neden olarak daha tatlı bir piyasa yaratmak mı ki? Muhtemelen kısa sürede piyasaya sürülecek bu modelde şu aşamada bir model/tarz/stil hırsızlığı/esinlenmesi vs yapılarak başka modellere uygulanacağını sanmıyorum.

fz6 yı zor aldık bunuda bi 15 yıl sonra ikinci ele düşünce alırım :p heycanla bekleyeceğim neye benzediğini görmelk için

f8detay.jpg

Böyle yapmalarının nedeni acaba nedir? Daha büyük merak ve ilgiye neden olarak daha tatlı bir piyasa yaratmak mı ki? Muhtemelen kısa sürede piyasaya sürülecek bu modelde şu aşamada bir model/tarz/stil hırsızlığı/esinlenmesi vs yapılarak başka modellere uygulanacağını sanmıyorum.

:queen::queen::queen::queen::queen: alemsin ya ama haklısın da:)

Mersin İl Temsilcisi

f8detay.jpg

BEN SANIYORUM HATTA EMİNİM :)

çin diye bir memleket var bilyon de mi :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:25 ----------

rakipleri arasına gsr600 ü almamışlar... bu sene de suzukinin gerisinde kalacaklrını anlamışlar demek ki :cherry:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Off şahane vallahi, farı bile var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eminim güzeldir :)

f8detay.jpg

Doğru valla:cat::cat::cat::cat::cat:

Yamaha, FZ8 modelinin ilk resmi fotoğrafını yayınladı. Orta sınıf çıplak kategorisinde olacak araç hakkında yayınlanan tek şey aracın ön fotoğrafı oldu.

Far gurubunu gösteren bu fotoğrafından başka bilgisi açıklanmayan aracın FZ6 modelinin yerine geçeceği öngörülüyor. BMW F800R, Honda Hornet 600, Triumph Street Triple R ve Aprilia Shiver 750 modelleriyle rekabet edecek olan aracın güç ünitesinin yeni olacağına inanıldığı kaynaklarca belirtilmiş.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı

Üff egzozu süper olmuş :mrgreen:

ne olduğu belli bile değil fz8 ayağına yutturacaklar memlekete :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar