2010 İzmir Fuarı Motor Standı Foto

Izmir fuarindaki su renklilik hic bir fuarda yok. Turkiyenin gururu bir fuar ama kimse duyurmuyor bile.

güzel fuara benzıyor bu sene bol bol çinlilerle tanışacağız yıne şu sepetli motorlar moda olsada alsak bı tane :p

Geçen yıllara nazaran o kadar hareketlı degıldı fuar benzınlı motorlarda çeşit kısıtlıydı önceki senelere göre, bu sene daha çok elektırıklı buyuk scooter gözdesıydı fuarın otomobıl sektörunde ıse çinliler cok ıglı cektı gerek guzel mankenlerıyle gerek yenı ucuz modellerıyle :)

Izmir fuarindaki su renklilik hic bir fuarda yok. Turkiyenin gururu bir fuar ama kimse duyurmuyor bile.

Yahu bırak allah aşkına, gidip görmesek inanacaz hakikaten. İzmir fuarı panayır alanı gibi bir yerdir, her taraftan mangal dumanı, kebap kokuları yükselir. Bütün çimenler piknik alanı halindedir. Millet boş boş öyle saatlerce gezer. Tırlara, kepçelere falan bakar. Bedava dağıtılan ne varsa toplamaya çalışır. Çocuklar kaybolur ha bire kaybolan çocuk anonsu yapılır. Kalabalık, sıcak, çöp içinde bir yerdir.

İstanbul'un sağında solunda nostaljik ramazan eğlenceleri yapılır, çadırlar falan kurulur ya; nostaljinin kralı İzmir'dedir aslında. 30 yıl önce nasılsa git bak halen öyledir fuar.

Yahu bırak allah aşkına, gidip görmesek inanacaz hakikaten. İzmir fuarı panayır alanı gibi bir yerdir, her taraftan mangal dumanı, kebap kokuları yükselir. Bütün çimenler piknik alanı halindedir. Millet boş boş öyle saatlerce gezer. Tırlara, kepçelere falan bakar. Bedava dağıtılan ne varsa toplamaya çalışır. Çocuklar kaybolur ha bire kaybolan çocuk anonsu yapılır. Kalabalık, sıcak, çöp içinde bir yerdir.

İstanbul'un sağında solunda nostaljik ramazan eğlenceleri yapılır, çadırlar falan kurulur ya; nostaljinin kralı İzmir'dedir aslında. 30 yıl önce nasılsa git bak halen öyledir fuar.

Sanırım bunu İzmirli olmayan biri söyledi... Ben izmirliyim ve hiçbirzaman mangal dumanları görmedim. Bir tek Hıdralezde Roman kardeşlerimiz orada mangalını yapıp, müzikli eğlencelerini yaparlar. Fuar kültürü malesef öldü arık güzel şehrimde... Eski yıllarla yakından uzaktan alakası yok, sadece 2 marka araba standı, bi motor standı, birkaç kepçe şimdi... eskiden 5 saat dolaşsanız bitiremezdiniz fuarı... onlarca araba standı,motor standı, bilmesekte meraktan incelediğimiz standlar falan... :) 30 yılı bırak yani, 5-6 sene öncesinin bile fuarı değil artık... hepsi mazi şimdi....

sanırım siz güzelim izmirimi, otoban kenarında, şehrin merkezinde sahilde bile mangal yapılan istanbula benzettin kardeş. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------

bak gerçek izmirli Yılmaz abim ne güzel yazmış....

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=15661252&yazarid=249&tarih=2010-08-29

Eski fuarları arıyorum bende şuncacık hayatımda neydi o eşantiyonlar:mrgreen: Yani gittimmi para harcamadan sucuk vs aparatif yer karnımız doyar sonrada tatlı olarak pişmaniye verirlerdi:)Bu gidişimde ise sadece sağlık bakanlığı standından kadına şiddete hayır poşeti aldım ve burda sigara içilmez posteri verdiler.:queen:Başka bişey yok ama yinede severek gidiyorum.

fuar kalabalıktı ama sanki kuru kalabalık gibi geldi bana, herkes sadece boş boş dolaşıyordu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar