Sevmiyorum ben bu markayı:farao: ağzıyla kuş tutsada sevmem italyan değilmi böööğğğk
seni gercekten anlamıyorum. :silent: f.ç. en iyi ss motorsikletten bahsediyoruz, desmosedici RR . üstüne ss sölicek biri varmı :silent:
ne yönden iyi? ben 4 japon haricinde SS motor bilmem mesela bu benim fikrim, sence neden ducati en iyi?
sana katılıyorum bu konuda japonlar 1 numara
italyanların araçları yarışlarda 1. geliyor olabilir bu ıyı olduklarından değil hileli olduklarından ferrarinın üst üste o kadar zafer kazanması acıklanamaz ducatti de öyle
peki neden alman pilotlar daha başarılı schumayer o eğitimleri almadan şampiyon olamazmıydı ?
2008 Ducati Desmosedici RR
![]()
f.ç. en iyi ss motorsikletten bahsediyoruz, desmosedici RR . üstüne ss sölicek biri varmı :silent:
italyanlar
narinler, ateşliler ve tasarımları harika:cat:
gittim gördüm test ettim:bounce:
hee italyada deil, bodrumda:queen:
valla bana japonlar daha sportif geliyo ama şimdiye kadar yakından hiç ducati görmediğim için sesinide bilmiyorum sen al da dinleyelim :mrgreen:Bunun üstüne bide konuşuyosun ha Emin, Allahtan kork
Gücünden, tipinden, hiç birşeyinden bahsetmiycem, sadece şunu dinle;
Orjinal fabrika çıkışı egzost ile bu sesi verebilen kaç tane SS gördün Emincim.r:
evet, caponsever bir modumuz yapmış olabilirBu arada adam topii açar açmaz üstü çizilmiş:silent:
Arnavutköy feneri geçince sağda bi benzinci var.. Tuvalete gider gibi yap görürsün![]()