2007'de Honda'nın kullanacağı 800cc V4 MotoGP motoru

hondaaaaaa

2006 da honda iyiydi.. 2007 de adaha mı iyi ne:cat:

:bounce:
rengi eskisine göre kötü bence motorun...repsolün turuncu rengi olayı bitiriyor!

kardeş ordaki tanıtım.. eğer turuncu istersen al .işte

honda2.gif

Son düzenleme:
ne seri üretimi beyler yarış motoru bunlar.. siz hiç yolda F1 aracı gördünüz mü? onun gibi bişey işte. zaten bi kaç tane yapıyolar bu motorlardan..

ya arkadaş bu modelin seri üretim uyarlamasını kasteddi diye düşündüm ben ama yinede tek kişilik seri üretim motor olmazz =)

Motor 2 kişilik bir aşktır araya 3. kişiler giremez . Tek kişilik olsa bile bence sorun yok güzel alet

bu japonlarda bir terslik var kendi ebatları küçük ama yaptığı işler ortada sadece alkışlayabiliriz

moto gp ürünleri seri üretilmez... bunlara prototip deniyor... seri üretim olursa super bike kategorisinde kullanılabilir olur ki işler karışır o zaman...

arkadaşlar moto gp de yarışan motorlar 2 zamanlımı yoksa 4 zamanlımı çok merak ettim. 2 zamanlı olduğunu duymuştum ama.

kullanılan V4, sanırım VFR'de kullanılan 109 HP'lik motorun geliştirilmişi.. VFR'de Vtec de olduğunu düşünürsek yeni motorun modifikasyonlarla 200 HP'nin üzerinde blki de 220 HP civarında olacağı düşünülebilir. Ama Japonlar özellikle sıralı silindirli motorlar konusunda uzman, neden sıralı 4 silindirli değilde V4 kullanmışlar anlamadım.. Tabi ki bildikleri bi şeyler vardır :)
arkadasım "v" tipi motorlarda ust ölü noktaları aşmak daha kolay olduğu için düşünülmüş olabilir, birde krank açısıda bununla birlikte değişiyor ve performans daha iyi bir noktaya varabiliyor. Son olarak grenajlar bir ayrı güzel aerodinamik desen ayrı bir çekicilik motor tek kelime ile süperrrrrrr:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tutmayın fışkırıcam diyor sankii....Acaip bişey....:cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar