2007 Superbike testi

motorcycleusa.com sitesinin yapmış olduğu test. 2007 model Suzuki testte gayet başarılı olmuş.

Yol Performansı:
1- Honda
2- Suzuki
3- Kawasaki
4- Yamaha

Pist Performansı:
1- Suzuki
2- Yamaha
3- Honda
4- Kawasaki

Paylaşım için teşekkürler ... :cat: Bende bu aralar suzukileri inceliyorum ...

Bu arada kawasakide kırmızı renk iğrenç durmuş.. Ama yeşil rengin bu kadar yakıştığı bir motor yok bana kalırsa ..

arkadasım paylasım ıcın tesekkurler ..:mrgreen: guzel bır test olmus da nolmus honda yla kawasaki tamamlayamamısmı testi?

gerçekten guzel bi test ozellikle grafik ii olmuş
ya 4 ü de birbirinden güzel ...
paylaşım için teşrkler..

bu motorlar daha güçlü değilmiydi , 180 hp civarı ... grafikde 150 civarı gösterilmiş

edy

arka tekerleğe ulaşan güç . motordan tekerleğe gidene kadar güç kaybı yaşıyorlar.

yanlış hatırlamıyorasam R1 e yapılan ufak bir modifikafyonla gücü 180hp ye ulaşıyor.
hatta kataloglarda bi ara güç/ağırlık oranında 1 sayısını yakalayan ilk ve tek makine olmuştu.
180 hp/180kg

uff bunlar yaa süper çok zengin olsam bunların dördünüde alır ortalarında yatarım heralde.:mrgreen:

Olmaz bunlar yaa milyon dolarlarım olsun bu aletlerden birini almam.Almam deyip de korkarım.Mermi gibi,en akıllı uslu adamın bile huyunu suyunu değiştirir...1 kg a 1 beygir olur mu arkadaşlar???
Fazla beygir bana zarar ama görüntü olsun,şekil olsun daha güzelleri yok...Hatlardaki keskinliğe bak peeehhh...al evinin ortasına koy.Televizyon yerine bunları izle

bildiğim kadarıyla r1 in 189 hp olmazı lazım tork değerleride hondadan fazla olması lazım fakat burda bir çelişki var ya yamaha yalan yanlış teknik bilgi veriyor yada bu testleri yapan kurum adil sonuçlar vermiyor:silent:

GKN

ben aradım böle bi konu ama bulamadım nerden buldunuzda hortlattınız:)
yeni makinaların çoğu kısa stroklu olduu için yüksek devirlerde ulaşıyolar eski güçlerine özelliklede r1
bu arada verilen değerler max tekerlek gücü olduğu için düşüktür..

seç beğen

hepsi birbirinden güzel. resimlere bakınca hayran kalıyor insan. gerçeğini tutup bunları yaşamak lazım.. böyle resimlerle falan insan tatmin olmuyor sadece hayran kalıyor:)

off ne manyak makinalar bunlar yaa walla movistar kardeşime katılıyorum zengin olsam dördünüde alırım

bildiğim kadarıyla r1 in 189 hp olmazı lazım tork değerleride hondadan fazla olması lazım fakat burda bir çelişki var ya yamaha yalan yanlış teknik bilgi veriyor yada bu testleri yapan kurum adil sonuçlar vermiyor:silent:

Teker çıkış gücü Volan çıkış gücünden daha azdır. Yani 189 HP dediğin volan çıkış gücüdür, tekerlekten çıkan güç önemli sonuçta yolda tekerlerin üstünde gidiyoruz volan dişlisinin üstünde değil :)

R1 torkta tırtlamış.1000RR'dan bile az..

1000RR gene her zamanki gibi sonuncu :D yazık Honda'ya seneye çıkartacakları hilkat garibesi güçlü çıkar umarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saçma abi japon firmaları birbirlerini kırmadan bi ajans için böyle bi test yapmışlar bi ay sonra o sıralama farklı başka bi dergide benzer bi test çıkar...

adamların cesareti var harbi anlı tvlerde yayınlanacak bi test yapsınlar ama firmaların içinde ducati sinden italjet ine kadar.. diğer markalarda olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar