2007 r6 performans düştü :(

Merhaba arkadaşlar ben 2007 model yamaha r6 kullanıcısıyım motorumu 1.5ay önce aldım son 2 gündür performasda düşüş oldu deviri eskiye göre cok daha yavaş alıyor arkamda biri varken hızlı gaz açtıgımda önü kalkıyordu ama şuan zorla devir yükseliyor( eskisine göre ) ne oldugunu anlamadım bile bunun sebebi ne olabilir morelim fena halde bozuldu :pale: yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Yani hafiften boğuk çalışıyor diyosun? Hava filtreni sök durumuna bak derim hatta değişeli çok olmuşsa hiç düşünme yenisiyle değiştir.K&N yıkanabilir hava filtren varsa eğer filtrenin kendi bakım kitiyle yıka sonra yağla güneşte kurut tak ve sonra motoru ters çevirmemeye dikkat et :p

hava filtresi nasıl sökülür hiç bir fikrim yok netten bir araştırayım dediğin gibi yıkar yeniden takarım eskiyse yenisini takarım bakalım değişme olacakmı bilgilendirmen için teşekkürler

yahu boşver bişey olmaz daha 2007 makina bi on yaşına gelsin değişirsin hava filtresini yağını yağ filtresini diskleri balataları zincirleri

7-8 bin devirden sonra tutukluk varsa konjektör arızasıdır, nerede okudum hatırlamıyorum bir arkadaşımızın başına gelmişti.

yahu boşver bişey olmaz daha 2007 makina bi on yaşına gelsin değişirsin hava filtresini yağını yağ filtresini diskleri balataları zincirleri
Öyle bir yazdınki 2007 model bir racingi son model sanıcaktım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

7-8 bin devirden sonra tutukluk varsa konjektör arızasıdır, nerede okudum hatırlamıyorum bir arkadaşımızın başına gelmişti.
7-8bin devirden sonra tutukluk yapıcak sürüyle problem var.

Bir ustaya göstermen en mantıklısı.Ama iyi bir ustaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar