20 Mayıs Kadıköy Bahariye

20 Mayıs akşamı saat 20 civarı Bahariye Kadıköy civarında arkadaşım ile geziyorduk, o sırada 8-10 adet motorlu grup motorları bağırta bağırta sokak aralarında gidiyordu ve geçtikleri her yerde bulunan kişiler arkalarından küfürü savuruyordu, çok üzüldüm bu duruma, motor kullanırken kimse önemsemiyor diyoruz ama bazı kendini bilmez motor kullanıcı da bizim itibarımızı sıfırlıyor.:pr:

genelde bende gece işe gittiğimden dolayı egsozdan ses çıkmasını istemiyorum.

ss ler yine düşük devirde fazla bağırmıyor ama chopper türleri gerçekten çok gürültülü:cat:

Bir motorun kendi sesi var o bir noktaya kadar tamam ama motoru bilerek öyle bir bağırtıyorlar ki sonuçta sokak arası ve saat akşam üzeri, hasta olan olabilir, çocuk olabilir, hiçbiri olmasa bile saygısızlık bence, motorlar görünmeden 5 dakika önce sesi çıkıyor.

Bahsettiğin yer civarlarında, Moda taraflarında dün ben de motosikletli bir grup görmüştüm.Altlarında ağır makineler vardı ve cidden o topluluğun çıkarttığı gürültüyü tanklı, toplu bir birlik sesine benzettim:mrgreen:

zaten ordan modaya geçtiler sanıyorum ve etraftakiler serseriler deyip durdu çok iyi bir imaj yani, hadi bir iki motor neyse ama on civarı belki daha fazla, umarım o grupta bu siteden arkadaşlar yoktur, çok yazık :queen:

zaten ordan modaya geçtiler sanıyorum ve etraftakiler serseriler deyip durdu çok iyi bir imaj yani, hadi bir iki motor neyse ama on civarı belki daha fazla, umarım o grupta bu siteden arkadaşlar yoktur, çok yazık :queen:

Katılıyorum.Onlar motorcuysa biz neyiz?Biz motorcuysak onlar kim:queen:
Hani egsoz sesi sevilir tamam da o kadar motorcu birleşip de şehrin tam göbeğinde bu kadar gürültü yapmaları hiç hoş değildi:farao:

Belliki seslerini duyurmak istiyorlar ama duyurma şekilleri yanlış.Motorcular olarak hepimiz bir değiliz, bir elin beş parmağı var birbirine benzemiyor ama sonuçta parmak işte.Dışardan gören insanda onları motorcu olarak görüyor.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Valla bana o ses ninni gibi geliyor. Duyduğum zaman başımı çevirip sesi daha net duymaya çalışıyorum. Ama yapılan tabiki de yanlış, bunda hemfikirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar