- Konu Yazar
bugün bende yarışlardaydım,Turgutlu 'dan murat(maxell) ve hakan(aloneman)le karşılaştım ve onun makinesine takılan enstanteleri paylaşmak istedim,genel olarak özetlemek gerekirse hem seyirci,hem de yarışmacı olarak katılımın ve çekişmenin az olduğu,sonucunun belli olduğu heyecansız yarışlar izledik,gelemeyenler çok fazla birşey kaçırmadı anlayacağınız :farao:

podyuma çıkanlar sezonla beraber lastiklerini de yakarak bitirdiler

günün bence en sıradışı olayı süpersport kategorisinde (1000cc liklerin yarıştığı)sanırım bir yarışçının pistten çıkıp düşmesiydi,motoru büyük bir gürültüyle kayarak kenardaki lasiklere çarptıktan sonra tel örgüye vurarak durabildi,neyseki kendisinde önemli bir şey yok,kalkıp yürüdü,adını bilmiyorum ama geçmiş olsun diliyorum.motor yarış bitene kadar kenarda öylece (hayvan ölüsü gibi :sunny: ) yattı,daha sonra alıp götürdüler yarış bitince

yarış bitmesine yakın bizde yavaş yavaş hareketlenip buca mevlana tesislerine gitmeye kara verdik

murat ve hakan arabayla geldiler,yağmur yağmaya başlayınca motorumu bırakıp yola onlarla devam ettim bende.

karnımızı orada doyurup evlere dağıldık,bugün de böyle bitti :king:

:bestmt: :king:

podyuma çıkanlar sezonla beraber lastiklerini de yakarak bitirdiler

günün bence en sıradışı olayı süpersport kategorisinde (1000cc liklerin yarıştığı)sanırım bir yarışçının pistten çıkıp düşmesiydi,motoru büyük bir gürültüyle kayarak kenardaki lasiklere çarptıktan sonra tel örgüye vurarak durabildi,neyseki kendisinde önemli bir şey yok,kalkıp yürüdü,adını bilmiyorum ama geçmiş olsun diliyorum.motor yarış bitene kadar kenarda öylece (hayvan ölüsü gibi :sunny: ) yattı,daha sonra alıp götürdüler yarış bitince

yarış bitmesine yakın bizde yavaş yavaş hareketlenip buca mevlana tesislerine gitmeye kara verdik

murat ve hakan arabayla geldiler,yağmur yağmaya başlayınca motorumu bırakıp yola onlarla devam ettim bende.

karnımızı orada doyurup evlere dağıldık,bugün de böyle bitti :king:

:bestmt: :king: