2. Yıl dönümüne özel

Değerli Motosiklet.net Dostları , 09-11-2010 başlangıçlı üyeliğimin 2. yılına özel Bir çalışma yaptım, sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım.Tekeriniz düz bassın :cat: , Allah Kaza bela vermesin.
1_supermoto_by_mehmetmumtaz-d5ne26y.jpg

sen koca bir çılgınsın..:)

söyleyecek bişey yok...

önünde model olmadan yaptığın çalışmalar var mı yoksa bu iş modelsiz olmaz mı? modelsi olanlar da bu şekilde bir sonuç ortaya çıkıyo mu, hani gölge ve perspektif açısından

yine çok güzel bir çalışma mehmet kardeş, tebrikler. bi ara da mt için bi çalışma yapıver :) logo mu olur artık arka plan çalışması mı olur.. yönetim de kullanır senin çalışmanı sitede, kalıcı bi eser meydana çıkar. hem mt ailesi seni hiç unutmamış olur hem de senin için çok güzel bi referans işte.

Ben de 10. Yıl dönümüme özel ne yapsam diye düşünüyorum doğrusu 2014 Aralık o kadar da uzak değil :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel çalışma olmuş.

sen koca bir çılgınsın..:)

söyleyecek bişey yok...

teşekkür ederim, çılgın değilim ,sadece resim çizen biriyim :)

teşekkür ederim, sağolasın

güzel bir çalışma olmuş:cat:

önünde model olmadan yaptığın çalışmalar var mı yoksa bu iş modelsiz olmaz mı? modelsi olanlar da bu şekilde bir sonuç ortaya çıkıyo mu, hani gölge ve perspektif açısından

Kesinlikle haklısın modelsiz yapabilsem, zaten başka yerlerde olurdum, biraz kendimden kattığım şeyler var ama tamamını yansıtmıyor
teşekkür ederim.

süpersin.. Çok başarılı...

sizler süpersiniz, teşekkür ederim.

yine çok güzel bir çalışma mehmet kardeş, tebrikler. bi ara da mt için bi çalışma yapıver :) logo mu olur artık arka plan çalışması mı olur.. yönetim de kullanır senin çalışmanı sitede, kalıcı bi eser meydana çıkar. hem mt ailesi seni hiç unutmamış olur hem de senin için çok güzel bi referans işte.

Düşünülebilir özel bir çalışma yapılması mantıklı, teşekkürler

Ben de 10. Yıl dönümüme özel ne yapsam diye düşünüyorum doğrusu 2014 Aralık o kadar da uzak değil :cherry:

maşallah sende 8 yıl olmuş, nice 8 lere

çok güzel çalışma olmuş.

:cat:
Muhteşem, harika, kusursuz, fevkaladenin fevkinde

teşekkür ederim, çok abartılacak bir şey yok, Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar