2 Telefondan Hangisini Alıyım (T20,HTC Wildfire S)

Şimdi tabiki İphone 4 yada Galaxy S2 almak isterdim ama alamıyorum malesef. :cherry:
Hemen hemen aynı fiyat T20 yi Turkcellden kampanyalı alcam. Aylık toplamda bedava konuşma, sms, internet ve telefon parası = 65 liraya mal olacak. Telefon aylık 20 lira ve 24 ayda bitecek taksidi. Kullananlar memnun, o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biridir diyorlar.
HTC wildfire s i bilmiyorum bu da hemen hemen aynı fiyat.
Çok fazla telefon değiştiren birisi değilim, 2 sene de bir, aslında telefonum bozulmasa değiştirmicektim bile samsung sgh b130 kullanıyordum bozuldu. Fazlada anlamıyorum telefonlar android, jailbreak, root explorer falan filan.
Telefonu aldıktan sonraki amacım çabuk bozulmasın, ufak bir darbeye maruz kaldığında çizik, kapanma vs. oluşmasın. Evden wiresten mt ye, youtuba, dh ya haberturke vs. girebiliyim, ses kalitesi iyi olsun :)
Kullanan var mıdır ? birde huawei ideos x5 var ama fiyat fazla geldi biraz. t20 yi de yapan huawei ve fena bir marka değil

T 10 - T 20 tırt ekranda donma yapıyor ve çabuk arızalanma riski var

HTC ye de telefon demek biraz ayıp ...

htc iyidir güzeldir hele cepden internete gireceksen biçilmiş kaftan öneririm. T20 yi hiç kullanmadım kullanan tanıdığımda yok doğrusu ancak t10 u incelediğimde hiç hoşuma gitmemişti 0/6 yaş arası çocukların eline verilen oyuncak telefonlardan farksızdı

Not: telefondan anlamam etmem deme özellikli bişi alınca öylede bi öğreniyorsun kii :)

Moderatör
Hangisinin islemcisi daha iyiyse onu al. HTC kendini kanitlamis bir marka akilli telefon pazarinda.

Eski bir wildfire ve T20 görmüş (GÖRMÜŞ!) biri olarak HTC den şaşma derim. Elbette T20 yi de Turkcell birilerine ürettiriyor. HTC mi bilmiyorum ama Huawei olabilir. Ancak şu var Wildfire da harici ekran kartı yok. Ne yazık ki çok ama çok büyük eksiklik. T20 de var ise T20 yi öneririm. Zira custom rom çokca çıkıyor. Tabii wildfire kadar değil. Wildfire ı alıp custom rom kurmam dersen kullanamayacağını baştan söyleyeyim. Zira 12 saat giden şarj baya moral bozar. Custom rom ile 3 güne kadar çıkar.

beni aşan bi konu...zaten qwerty klavyeyle savaş halindeyim...dokunmatikler android sistemli olanlar karşısında acz içinde kalırım herhalde...:p ama kızım 8 yaşında olmasına rağmen beni geçmiş vaziyette 40 yıllık kullanıcı gibi oynuyor cihazla...teyzelerine ait dokunmatik telefonlardan kıdemli...:pbanada arada fırça atıyor baba şöyle olcak böyle olcak şeklinde...:p

wildfire si vodafona kampanyasından aldım. 1 kere kutusundan çıktı 1 kere açıp ölü piksele baktım. 0 telefon. almak istersen piyasanın altında sana gönderebilirim.

iki telefon arasında bariz fark var htc derim 2 haftadır kullanıyorum çoğu ihtiyaca cevap verebilecek kapasitede bir telefon.

wildfire si vodafona kampanyasından aldım. 1 kere kutusundan çıktı 1 kere açıp ölü piksele baktım. 0 telefon. almak istersen piyasanın altında sana gönderebilirim.

Zaten şu anda htc yi alırsam 300 küsür liraya alıcam
neyse T20yi babama aldım, HTC yide kendime almayı düşünüyorum :)

oyuncak değil telefon; gösteriş değil işlev arıyorsanız Blackberyy'i gözardı etmeyin.

Aynı fiyatlara Blackberry curve serisi telefonları alabiliyorsunuz. Benzer kampanyalar da var. Ben iphone'dan Blackberyy'e geçtim; çok ama çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar