Bu arkadaş kendi kendine savaş mı ilan etmiş?... Haberim yok.... Zaten savaşta yok..Nerden çıkardı?....
Kendi kendine gelin güvey oluyor....r:
Nereden çıkardığımı sana söyleyeyim..
"Ekmek parası" sloganı ile biri elini kaldırdığında sinyal vermeden yada aynasını kontrol etmeden sağ şeride dalıp frene asılan taksici - dolmuş - minibüsler motorcuların canını almaya başladığından, cep telefonuyla konuşurken araba kullanıcam diye ne yaptığından haberi olmayan sürücüler türediğinden, "motosiklette taşıtmı canım gidiversin sağdan bi yerlerden ne kaplıyolar şeridimizi anlamıyorum" diyen sürücüler türediğinden, E-5 te önümde araba varken benden selektörle yol isteyen "bu yolu benim babam yaptırdı" diyen öküzler türediğinden, şeridinde giderken gelip seni sıkıştıran "nasıl olsa çarpmayı göze alamaz çekilir" diye düşünen hayvanlar türediğinden beri "ben" trafikte canıma kast eden herkesle savaş halindeyim! Bu savaşı hergün kazanmaya ve hayatta kalmayada son derece kararlıyım! Ha kimse bu savaşta bana katılmak zorunda değil isteyen motorunu tarla sürer gibi kullanabilir.. Sonuçlarına da katlanır heralde.. :bounce:
Ha bu arada yorumunuzu yazana kadar yazdığının konunun başlığınıda unutmuşsunuz sanırım...
"2 teker 4 teker savaşları bitsin, biz barış istiyoruz / Ayşe Şule Bilgiç"
yol tıkalı olacak, ben de emniyet şeridini kullanmayıp bir araba gibi şeritte duracağım :farao: imkansız...
o zaman motosikletin ne anlamı kalıyor? kırmızı ışıkta geçmem, sağlama yapmam,tam donanımsız çıkmam yola,onlar kabulümdür ama emniyet şeridini neden kullanmayayım ki?
hatalı mı düşünüyorum? emniyet şeridini kullanılamaz hala getiriyor muyuz? hayır... peki polisler bile görmezden gelirken, yazın güneşin altında, kışın yağmurda neden ıslanayım ki, altımda iki teker varken neden zaman kaybedeyim ki?
İstediğinizi yapmakta özgürsünüz kimse sizi emniyet şeridini kullanmaktan alıkoyamaz.. Biz görevimizi yapar Ömer Uzma kardeşimiz gibi arkanızdan rahmet okur, baş sağlığı dileriz korkmayınız...
Son düzenleme: