2 senedir yatan 3tane motocrossum var çalıştıramıyorum

valla ben tts koymadım hiç bildiğim kadarıyla normal 2 zamanlı yağ koyman gerekiyor en azından ben hep öyle yaptım. oranı ise benim motorumda 30lt benzine 1lt yağ. ben genelde 1 depoya 150 -200 gr koyarım. sakın ha yağı depoya dökme bir bidon içinde karıştır benzinle öyle koy. yağ karışmadan karbratöre giderse söküp temizlemeden hayatta çalıştırazsın.

kolay gelsin.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

bu arada cr125 ın benım crm250 gıbı ıse yağı benzine sen karıştırmıyorsun ayrıca gidonun ön tarafında deposu var oraya koyacaksın bilgin olsun.

Bu arada karbüratöründeki benzin tortusunu temizlemesi oldukça zordur.Bence en azından bir kişiden yardım alın.Nerede oturuyorsunuz?

bide 2 tane akü tak ve parelel bağl akülerı...yani 12 volt değil 24 voltla marsa bas...merak etme tesisatta hiç bi sorun olmaz...tecrübeyle sabittir...sadece lambaları çalistirma yeter...bu sekilde marsa basarsan motorun boğulma sorunu da halledilmis olur...

İki akü paralel bağlananacak ve 24 volt oluşturacak?:silent: Ve de 24 olsa bile tesisata bi hasar vermeyecek? bence ilk konjektör(o da special makinede varsa) yanar:mrgreen:.Mesuliyet almayın arkadaşım.

2 sene yattıysa makineyi yarıp temizleyin bence.:cat:

valla ben tts koymadım hiç bildiğim kadarıyla normal 2 zamanlı yağ koyman gerekiyor en azından ben hep öyle yaptım. oranı ise benim motorumda 30lt benzine 1lt yağ. ben genelde 1 depoya 150 -200 gr koyarım. sakın ha yağı depoya dökme bir bidon içinde karıştır benzinle öyle koy. yağ karışmadan karbratöre giderse söküp temizlemeden hayatta çalıştırazsın.

kolay gelsin.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

bu arada cr125 ın benım crm250 gıbı ıse yağı benzine sen karıştırmıyorsun ayrıca gidonun ön tarafında deposu var oraya koyacaksın bilgin olsun.

:D okadarını bılıyorum cnm karıstırıyoruz :p saol 30lt koyarım

şimdi beni adım adım izle
* motoprların satılık mı 05327797202 05424531360
yok satılık değilse
* depodaki benzini ve karbüratördeki benzini boşalt.karbüratörün alt havuzunda bir vida vardır onu gevşetirsen tahliye borusundan benzin akar
* bujiyi sök
* buji sökük iken 60 70 kere marşa bas
* yeni bujiyi tak
* yeni benzini doldur benzin karbüratörüde doldurunca musluğu kapat
* hava filtresinden karbüratöre giren boğazı sök
* karbüratörün giriş ağzının 4 de 3 ünü elinle kapat
* buji başlığını sök ve buji kablosunu bujiye değirmeden 7 10 mm civarında uzaktan ateşleme yaptır
* ve marşa bas
* olmadıysa buji başlığını tak motoru rambadan aşağı sal jikleyi çek yarım gaz ver
* boğulduğunu hissedersen tam gaz yap
* yine çalışmadıysa sat 05327797202 05424531360 [email protected]
saygılar hasan özdemir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar