2 motosiklet, 66 gün, 25 ülke, 20.000 km

Bu akşam işten eve dönerken, TEM'de bu çılgınlara rastladım. Belli ki kendilerine büyük bir gezi planlamışlar ve şuan Türkiye'deler... Kamyonetin arkasında 2 motosiklet yazmasına rağmen 2. motosikleti göremedim. Sıkışık trafikte yanyana gidiyorlardı ve sohbet ediyorlardı. Hatta kamyonetteki birisi zaman zaman motosikletin kamerayla videosunu da çekiyordu. Belki de gezi sonrasında belgesel tarzı birşey hazırlayacaklar.. Tipleri falan gerçekten çılgın adamlara benziyorlar.. Fotoğraf çektiğimi farkettiklerinde gülüştük ve selamlaştık, memnun olduklarını hissettrdiler..

Kamyonetin arkasında true-spirit(gerçek ruh), 20.000 km, 66 gün, 25 ülke, 2 motosiklet, 1 kıyı yazıyor. Sanırım sponsorları falan da var.

İşte internet siteleri: www.true-spirit.com

Bu arada motosiklet Harley-Davidson marka.

dsc03751kk3.jpg

dsc03753gy5.jpg

dsc03758we5.jpg

Siteden alıntı:
ads305zsv4.jpg

Son düzenleme:
en iyisini yapıyorlar. bende işten çıktıktan sonra işin verdiği yoğun stres ve sinirle birlikte özlüğün temsilcisi motorumla gideyim bu diyarlardan uzaklara da , ne olacaksa olsun diyorum çoğu kez.

bunlar İsviçreli...Zürih MT...:p

benim halamda Zürihte yaşar...yaaaa....benim halam...:mrgreen:

yalnız rota istanbul'dan başlayıp Kuzey Avrupa'ya doğru giderken bugün adamlar avrupa-anadolu istikametinde yol alıyorlardı :) herhalde rotayı şaşırdılar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok iyi ya hayalimmm...şanslı adamlar biz de bulabilsek böle i şey için sponsor süper olur ... ne diyelim yollarıı açık olsuunn....

bu arada adamların 13 e yakın sponsorlarrı varmış maşallah dedm

Son düzenleme:
çok iyi ya hayalimmm...şanslı adamlar biz de bulabilsek böle i şey için sponsor süper olur ... ne diyelim yollarıı açık olsuunn....

bu arada adamların 13 e yakın sponsorlarrı varmış maşallah dedm

O kadar sponsorum olsa motorla aya giderdim bea:queen:

bu adam kıro mu yaw? ağzında sigara mı var bana mı öyle geldi?

Son düzenleme:
bu adam kıro mu yaw? ağzında sigara mı var bana mı öyle geldi?

Evet, evet ağzında sigara var... fakat trafik çok yavaş ilerlediğinden sürekli minibüsün yanında gidip sohbet ediyorlardı.. o sırada minibüsteki adamdan aldı sigarayı. zaten fotoğrafın çekildiği sırada da hızı en çok 20 km/s'dir... İş çıkışı köprü trafiği işte siz düşünün :)

aaa 1000. mesajım olmuş bu arada :cherry:

Son düzenleme:
helal adamlara, iyi yakalamıssın hocam bu abileri, güzel gözlem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar