2 kişinin rahat edebileceği bir f/p motor arıyorum.

Bak sazın psikopatalog kardes,sen önce motor tecrübeni ve trafigi okumak icin önce bir scooter al ha madem iki kisinin rahat edebilecegi bir motor istiyorsan 250cc sinifinda bir maxi scooter bak kendine, 250 cc üstü motorlarda tasit alim vergisi %37 oldugu icin fiyatlari fiyatlari bayagi farkli .senin icin arzularina uygun olarak, 200 bin TL bütcen icin bence Yamaha XMAX,Honda Forza,SYM gurubundan 250 cc lik olanlarindan bir tanesini sec, bu 3 nün hem servis bakimindan hemde parca bulunmasi bakimindan rahat edersin,bunlardan baska Suzuki burgman 200 lük cokda güzel ve performansli motor, bir incele hepsini ama illaki Maxi scooter almani tavsiye ederim haaaa sonra gene Naked ve benzeri almak istersen ki isteyeceksin o zamanda yerine ve sartlara göre karar verirsin, isabetli bir kara vermen dilegimle (y)😅👋

Her işi yapamayan bir motosiklet bence 250 ADV. Debriyajının kavramasından amortisörlerinin sertliğine kadar hiçbir özelliğini beğenemedim. Bir de pat küt sürekli stop ettirince geri verdim arkadaşa. Turda yol arkadaşımı dinlendirmek üzere takasladığımızda yaklaşık 40-50 km bir yol yapmışımdır. Gerçekten malzeme kalitesi hariç beğenemedim ki o da çok çok iyi değildi yani.

Zevk meselesi galiba ya, hiç rahatsız etmedi beni bu dediklerin. Süspansiyonlar arazi için bi tık sert evet ama yola çok iyi yapıştırıyor, virajları çok keyifli. Debriyaj falan da normal hissettirdi yani, bilemedim

Hocamlar selamın aleyküm a2 ehliyetim yeni gelecek ki tahminen şuan alamıyacağım bir motor ancak ona göre birikim yapacağım bana beni uzun yolda üzmeyecek kronik olmayan fp bir motor lazım sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkürler.
Bütçe olarak ise 100-200 bandında düşünüyorum ama derseniz buda var 3-5 yukarısı ama üzmez onlarıda duymak isterim
Piyasada herkes motor arıyor maşallah bende 50 cc Alicam 2 haftadır ne alsam diye düşünüyorum ya Küba bluebrid alcam ya Mondial bravo 50 yada leader 50 siz tecrübeli iseniz yardımcı olabilir misiniz

Hocamlar selamın aleyküm a2 ehliyetim yeni gelecek ki tahminen şuan alamıyacağım bir motor ancak ona göre birikim yapacağım bana beni uzun yolda üzmeyecek kronik olmayan fp bir motor lazım sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkürler.
Bütçe olarak ise 100-200 bandında düşünüyorum ama derseniz buda var 3-5 yukarısı ama üzmez onlarıda duymak isterim
Hayırlı olsun....Alabilirsen japon al derim....örnek : Honda CBF 250 500 çok güzel motorlar ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar