- Motosikleti
- yok:(
yok kullanmadımKullandın mı hocam ?
yok kullanmadımKullandın mı hocam ?
Her işi yapamayan bir motosiklet bence 250 ADV. Debriyajının kavramasından amortisörlerinin sertliğine kadar hiçbir özelliğini beğenemedim. Bir de pat küt sürekli stop ettirince geri verdim arkadaşa. Turda yol arkadaşımı dinlendirmek üzere takasladığımızda yaklaşık 40-50 km bir yol yapmışımdır. Gerçekten malzeme kalitesi hariç beğenemedim ki o da çok çok iyi değildi yani.
Piyasada herkes motor arıyor maşallah bende 50 cc Alicam 2 haftadır ne alsam diye düşünüyorum ya Küba bluebrid alcam ya Mondial bravo 50 yada leader 50 siz tecrübeli iseniz yardımcı olabilir misinizHocamlar selamın aleyküm a2 ehliyetim yeni gelecek ki tahminen şuan alamıyacağım bir motor ancak ona göre birikim yapacağım bana beni uzun yolda üzmeyecek kronik olmayan fp bir motor lazım sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkürler.
Bütçe olarak ise 100-200 bandında düşünüyorum ama derseniz buda var 3-5 yukarısı ama üzmez onlarıda duymak isterim
Hayırlı olsun....Alabilirsen japon al derim....örnek : Honda CBF 250 500 çok güzel motorlar ....Hocamlar selamın aleyküm a2 ehliyetim yeni gelecek ki tahminen şuan alamıyacağım bir motor ancak ona göre birikim yapacağım bana beni uzun yolda üzmeyecek kronik olmayan fp bir motor lazım sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkürler.
Bütçe olarak ise 100-200 bandında düşünüyorum ama derseniz buda var 3-5 yukarısı ama üzmez onlarıda duymak isterim