- Konu Yazar
arkadaşlar biliyorum böyle konular çok var ama bu konularda yaklaşık 100 sayfa kadar yorum var ve herkes farklı şeyler söylemekte ben o konuları okudukça daha çok ikileme düşüyorum o bakımdan benim kendi konum olsun diye yeni bir başlık açtım.. neyse konuya gelelim.. benim aklımda regal raptor dd250e-10 veya dd350e-6 vardı bugüne kadar.. yaşım küçük olduğu için motor için finanasmanı babam ayarlıyacak ve bugün onla konuştuğumuzda "ne yapcan çin malını sağlam bir japon malı alalım sana" dedi ve bende bir kafa karışıklığı oldu.. şimdi motosiklet.net in tecrübeli üyelerinin engin bilgilerine dayanarak bu soruyu soruyorum.. ikinci el bir japon malı cruiser mı almalıyım yoksa regal raptorun bu iki modelinden birinimi?
şunuda belirtmemde fayda olacaktır sanırım benim ilk motor deneyimim olacak bu alacağım motor..
motorda aradığım özellikleride yazayım sizlerede yorum yazarken kafanızda soru işareti kalmasın
1. uzun yol yapılabilsin
2. yarı yolda beni bırakma ihtimali düşük olsun
3. servis ve yedek parça sıkıntısı çekmeyeyim
yukarıda söylemeyi unuttuğum birşey daha var.. 250lik bir motor arıyorum forumda ve başka yerlerde okuduklarıma göre 250lik motor başlangıç için daha iyiymiş
lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
şunuda belirtmemde fayda olacaktır sanırım benim ilk motor deneyimim olacak bu alacağım motor..
motorda aradığım özellikleride yazayım sizlerede yorum yazarken kafanızda soru işareti kalmasın
1. uzun yol yapılabilsin
2. yarı yolda beni bırakma ihtimali düşük olsun
3. servis ve yedek parça sıkıntısı çekmeyeyim
yukarıda söylemeyi unuttuğum birşey daha var.. 250lik bir motor arıyorum forumda ve başka yerlerde okuduklarıma göre 250lik motor başlangıç için daha iyiymiş