2 0 0 9 Sedona Bisiklet Modelleri Görücüye Cikti!

sanırım siz de benim gibi bisikletten vazgeçemeyenlerdensiniz. hala çok seviyorum bisikleti.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım siz de benim gibi bisikletten vazgeçemeyenlerdensiniz. hala çok seviyorum bisikleti.

Bisiklet, hem bedava ulaşım,hem en eğlenceli spor ,hem de en ucuz taşıttır.
2 bisikletim var ,biri çok eski bir Bisan dağ bisikleti, diğeri yeni Bianchi yol bisikleti, İkisinle de günde 200 km yapabiliyorum.:cat:

abi bu resimler gözüme banyo yaptırdı valla :)

bende bisiklet hastasıyımdır, motordan önce ikitekerim oydu arada binerim yine.

Bisikletler gerçekten çok güzel gördüğüm kadarıyla bazı modellerin ön freni disk, dururken büyük avantaj sağlar.:cat: Ben motosiklete başlamamışken yıllarca yarış tipine benzer bir bisiklet kullandım. Hatta geçen yapmış olduğum Sapanca gezisi gibi gezileri bisikletle çok yaptım. Ama artık motosikletin kolaylığına alıştığımdan bir türlü bisiklete binesim gelmiyor.:pale: Aslında sevgili motor hocası arkadaşımız dediğin ne kadar doğru; Bisiklet, hem bedava ulaşım, hem en eğlenceli spor, hemde en ucuz taşıttır.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bisikletler gerçekten çok güzel gördüğüm kadarıyla bazı modellerin ön freni disk, dururken büyük avantaj sağlar.:cat: Ben motosiklete başlamamışken yıllarca yarış tipine benzer bir bisiklet kullandım. Hatta geçen yapmış olduğum Sapanca gezisi gibi gezileri bisikletle çok yaptım. Ama artık motosikletin kolaylığına alıştığımdan bir türlü bisiklete binesim gelmiyor.:pale: Aslında sevgili motor hocası arkadaşımız dediğin ne kadar doğru; Bisiklet, hem bedava ulaşım, hem en eğlenceli spor, hemde en ucuz taşıttır.:cat:

Sayın Toraman Ağabey ,bisiklet özellikle kısa mesafede 1-2 km 'de motorsklete karşı büyük üstünlük sağlar. Nedenine gelelim,soğuk ilk çalıştırmada bütün motorlar normale göre 2,5-3 kat benzin tüketir ve motor en çok soğukken aşınır.
İlk resimdeki Sedona Borla her türlü ihtiyaca cevap verebilecek giriş seviyesi bir model fiyatı da sadece 450Tl tahmini olarak,fiyatlar daha açıklanmadı.:cat:

vay be türk tasarımlar nerelere gelmiş de haberimiz yok.kendimi bildim bileli sürekli değişik bisiklet çeşitleri kullanan biri olarak çok gururlandım.biraz ayrıntılı inceledim modelleri,second class giriş hepsi.heralde birkaç seneye komple kalite bisiklet üretirler.tabi üretmemelerinin sebebi profesyonel bisiklet kullanıcısının ülkemizde az alması ve tabi değerini ödeyebilcek kişi sayısıda az,ihracat olanaklarının da zor olması.

chopper

brad_bicycle.jpg

Sedonalar güzelmiş. Benimde Kron xc1000 vardı çalındıktan sonra soğudum bi tane Bianchi var takoz onla idare ediyorum:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar