1982 model HONDA CX SPORT 500cc buldum alayımmı

Arkadaşlar 1982 model HONDA CX SPORT 500cc 1994 tarihinde trafiğe çıkışı var hasarsız kaza yapmamış şaft aktarımlı su sovutmalı sesi mükemmelin üstünde cıkıyor 225 kilo kuru ağırlığı var yakıt tüketimi biraz fazla 1 Lt.ile 20 km gidiyor .Almak istiyorum ne dersiniz fiyatı 4.500 YTL :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilgim yok ama genede benden pas, çünkü çok eski. zaten motoruda tanımam. aynı paraya çin işi sıfır motor bakarım. km si kaçtaymış? fiyatı kadar masraf çıkarmasın sonra...

500cc

500cc bikere ona binmek için akaryakıt istasyonunun olması lazım

fiyatı biraz fazla geldi bana..illallah ettirebilir dikkat et.. :king:

Fikirleriniz için teşekkür ederim bu gidişle almamaya karar verdim.
Şöyle 3 yada 3,5 gibi olsa olurduda

abicim fiyatı konusunda bişey diyemem ama bahsettiğin makinanın 82 model olması seni yanıltmasın son derece kaliteli ve güzel bir makina aynı motorun tamirat aşamasında baya bi uğraşmıştık bir arkadaşımla iyi bilirim sesinide kalıbınıda arkadaşlar sanırım modeline aldanıp yorum yapıyorlar ama su soğutma, elektronik ateşleme, şaft sitemi gibi özellikleri atlamamak lazım

Fiat çok o makinaya en fazla 2,5 3 lira teklif et + eski motor bir tutkudur eyer tamirinden anlıyosan.
Alırken şunları düşün parçasını nerden bulacaksın ve bir arızasında yok fiatınada satamazsın alan olmaz çünki piasada kaç tane varr..
eski modellerin motor iç aksamı ortalama aynı bulursun ama yan düştüde boynuz kırıldı vs orda kaynak yapıp binersin ama orjinalliginden eser kalmaz o yaştaki motor şu anki çin motorlarını eskitir fakat metal yorgunlugu denen şeyde seni bitirir
çok yakması depo nun içi pastan kumdan doludur buda karbiretöre ve piston silindire zarar karbiretörde ayar diye bişeyde kalmamıştır
Baktıgında ne kadarda temiz dursada eyer aynı motordan hurda varsa al hiç kaçırma yedek parça olarak kullan yoksa o motor en fazla 2,5 3 lira fazlası yarın üzülmene sebep olur 5e yüksek model daha temiz motorlar bulabilirsin acele etme
Fikirde istersen sana yardımcı olabilirim.. [email protected]

axeman28nd.jpg

Düzenleme: Yanlış olmuş, doğrusu:

zombie8bo.jpg

arkadaşım bi kere çok eski bir motor fiyat o yüzden çok yüksek geldi bana ayrıca 1 litre ile 20 km demişin bu bilgiyi kim sana söylediyse çok kötü sallamış.motor 500cc olmasının yanında eski olduğu için çok daha fazla yakıcak ayrıca 100 cc bişi bile km 10 ykr yakıo yakıtı fiyatı ii düşün derim

bence fiyatı çok pahalı o paraya 91-92 model racingde alabilirsin

kaçırma kardeşim

:cat: hakan kardeşim ben de honda cx 500 var.güzel makina almanı tavsiye ederim parçada felan sıkıntın olursa seni yönlendiririz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar