Sevgili arkadaşlar.iki kez foruma ilgili duyuruyu yapmak istedim..ancak forumlarda konuya rastlayamadım..Zaman darlığımız nedeni ile siz motosiklet net dostlarımız ile paylaşayım istedim..mederatörlerden ricam,konuyu başlığa taşımalarıdır..
Sevgili ESKİŞEHİR'li motosever dostlarımız..E.E başkanı faruk yayla ile bir süredir çalışmalarını yaptığımız ESKİŞEHİR SONBAHAR MOTOSİKLET FESTİVALİ'nin çalışmalarını tamamlamış bulunmaktayız..Çalışmalarımızın en başından beri bizlere destek olan ve yardımlarını esirgemeyen başta Odunpazarı belediye başkanımız sn.BURSAN SAKALLI'ya,başkan yardımcısı sn SAFFET ÇALEN, O.pazarı belediyesi kültür md.sn.HARUN YOLDAŞ'a verdikleri destekten dolayı ,Eskişehir'de motosikletli organizasyonlarımızı birlikte yapmaktan mutluluk duyduğum ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkıları ve çalışmalarından dolayı sevgili arkadaşım Eskişehir enduro klubü başkanı sn .FARUK YAYLA 'ya SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
Festival boyunca sabah kahvaltısın ve açık büfe ücretsiz..
Festivalde konaklayıcılara ( çadır numaralarına göre) 1 adet çekilişle motoran marka 125 cc motosiklet hediyemiz,ayrıca yine bir adet çekilişle dağ bisikleti hediyemiz.
Katılımcılara çeşitli hediyeler..
TÜM ANATOLİARDİERS ÜYELERİNİN VE TÜM MOTODOSTLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLERİZ..
CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
FESTİVAL PROĞRAMI
23.09.2011 CUMA
12.00 KAMP AÇILIŞI
GELEN GRUPLARIN KARŞILANMASI
14.00 TURNUVALAR-YARIŞMALAR
18.30 AKŞAM YEMEĞİ KUMANYA DAĞITIMI
GECE ATEŞİ
KONSER.
24.09.2011 CUMARTESİ
08.00-10.00 AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI
11.00 ŞEHİR TURU KORTEJ HAREKET
12.00 ODUNPAZARI MEYDANI MEHTERAN GÖSTERİSİ
12.30 -13.00ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA-SAYGI DURUŞU-İSTİKLAL MARŞI
14.00KAMP ALANINA DÖNÜŞ.
15.00 MOTOSİKLET YAVAŞ SÜRÜŞ YARIŞMASI
16.30 18.30 YARIŞMALAR.
18.30- AKŞAM YEMEĞİ İKRAMI
19.00 ŞENLİK ATEŞİ YAKILMASI-HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ
19.00 O.PAZARI HALK OYUNLARIN EKİPLERİ GÖSTERİSİ
19.30 0.PAZARI BELEDİYESİ POP MÜZİK KONSERİ
20.30 YOĞURT YEME YARIŞMASI ( 4 ADET 1.gr.lık altın ödüllü)
21.00 ÖDÜL TÖRENİ-KATILIMCI KLUPLERE PLAKET DAĞITIMI.
24.00 KONSER SONU.
25.10.2011 PAZAR
07.30 -10.00 AÇIK BÜFE KAHVALTI