19.09.2010 şile gezimiz

merhaba
bu para hava güzeldi arkadaşla bereber şileye gitmeye karar verdik sahil de yüzdük sonra mangal yapmaya karar verdik

yer şile kumbaba

benim ceylan

şimdi mangal zamanı

nevalelerimiz et köfte kadayif meyvasuyu ekmek su

arkadaş etleri pişiriyor

şimdide yemek zamanı

köfteler pişiyor

enson tatlı ile bitiritoruz yemek olayını

,

şimdide key zamanı

yolda gök kuşağı gördum hemen fotosunu çekeyım dedim durup

şile yolu

ve dünüş işyerimin önü

elinize sağlık ağzım sulandı :) güzel bir pazzar geçirmişsiniz sanbırım devamını bekliyoruz.

vallahi süpermiş tüm hafta sonu evde oturdum bunu görünce içim gitti tekeriniz düz bassın afiyet olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmuş ayağınıza sağlık cumaya kısmetse bende şiledeyim mangal olayına girecem

Paylaşım için teşekürler :)

Yalnız kafayı ne ile bozduğumuz hemen anlaşılıyor :)

evetyaw yanlış yazmışım pazar olacaktı düzeltemıyorumda edit yapamıyorm motoratör arkadaşlar bızahmet düzeltebilirse memnun olurum

dikkatınız için teşekkürler :bounce:

Evet bende ''pazar olmasın dedim'' dememe kalmadı düzeltmişsiniz..Nedeni cumartesi de pazarda şiledeydim ve cumartesi on numara hava vardı.Denizde dalga havada bulut hiç yoktu..Cumartesi plajın size tam tersi istikametde başta ,pazar pilajın ortasındaydım.Girişler ücretsizdi gişeler boş.Belki de sezonun son sefaları.Cumartesi tek gidip 3 saat kadar yüzüp geri döndüm.Pazar ailecek gittik.Meteorolojiden rüzgar hızına bakıp 10-20 knot arası tiyoyu alıyorum sabah erkenden yola çıkıyorum.Yagışsız olması yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar