188.000 euro'luk ilk Honda RC213V-S modeli sahibine teslim edildi

Fiyat'dan bahseden çok olmuş ama fark ettiysenix motoru parasınyeten bile alamıyor belli özel kişiler alıyor bilmem anlatabildim mi ? :)

Buna 3 lü çanta seti takacan vuracan Dağa taşa :p

ohhh iyi geçirmişler helal olsun, bakın ne kadar da mutlu,yarasın..:cat:

Ben de parayı pulu dünyada bir imamin parmakuclarinda pamuğa çevirme paritesi yerine aynı hareketi yapar, israf değil, nefsim çekti aldım; ne yanı bunca param varken nefsime zulüm mu yapaydim? Savunmasıyla cehennemden yırtma çabalarına değer buluyorum.. Zekatını verir binerdim..

Bu arada, bir motosiklet sitesinde, az daha koy x marka araba al mantalitesine şaşırdım doğrusu...

kilosu 1000 euro lan :santa:
😅😅😅
Ben olsam almazdım. 2nci eli para etmez bunun şimdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben olsam almazdım. 2nci eli para etmez bunun şimdi.

Genelde ikinci elleri daha pahaliya satilir bu tur limitli modellerin.

O yuzden ekzotik araba markalari, limitli model musterilerini kendileri seciyorlar, ve 2 yil satmamak kosuluyla falan veriyorlar. Yoksa adam bugun $500bin verip alsa, 1 ay sonra $700bin'e satabiliyor arabayi.

Arkadaş stoklar nasıl tükenir 2 tane sardırcaktım sicak sicak biri koleksiyon birine vurcan kirbaci .. saka bir yana cok daha ucuza v4 201 hp makina mevcut buna neden para vereyim ki ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş stoklar nasıl tükenir 2 tane sardırcaktım sicak sicak biri koleksiyon birine vurcan kirbaci .. saka bir yana cok daha ucuza v4 201 hp makina mevcut buna neden para vereyim ki ?

Mantiksiz degil mi? Ama motosiklete harcayacak 200 bin $'in olsa belki de mantikli gelecek, oyle degil mi ama?

Kullanandan dinleyelim:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar