18 yaşında kredi kartı verirlermi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
neden iptal ettirdiniz hocam böyle güzellikler varken

j9SLwK.png
Ben kredi kartı kullanmayı bilmiyorum. Kredi kartım oldu mu bedavaymış gibi harcıyorum.

Ben kredi kartı kullanmayı bilmiyorum. Kredi kartım oldu mu bedavaymış gibi harcıyorum.
bende şu anda 4 farklı bankanın 10 farklı kredi kartı var, hepsinin ayrı ayrı puan kampanyaları oluyor, tabi ben arada bakıyorum harcamalara, fazla açılmamaya çalışıyorum.
özellikle yurt dışına çıktığımda bu kartlar baya bi işime yarıyor. şu anda millet eminevim taksitlerini bile kredi kartıyla ödeyip puan kazanıyor :)

Motosikleti
2024 Duke390
1 ay sonra 40 yaşıma basıcam daha önce hiç kendi adıma kredi kartı kullanmadım. Üniversite zamanı peder ek kart çıkartmıştı mezun olup çalışmaya başlayınca kapattırdım. Bu zamana kadar hep maaş kartım, bankamatik kullandım param varsa harcarım yoksa zaten gtümün deliğini biliyorum mantığı ile.

Evlendik eşime kart çıkarttık ben uzun yıllar direttim kart kullanmamayı o da zorla kendi kartına ek kart çıkartıp verdi elime ihtiyacın olursa kullanırsın diyip. Bu arada o çalışmıyor :D Kart harcamalarını ben ödüyorum hıamına.

1sene kadar önce bi araba kiralama durumunda kaldık ama kiralama şirketi bana findeks raporum olmadığı veya notumun düşük olması sebepli kiralamayı yapamadım, onu da hanımın üzerine yapmak durumunda kaldık. (kendi adıma kredi kartım olmadığındanmış). Bu benim ÇOK içime oturdu senelerdir çalışıyorum kıçı kırık clio kiralamayamadım.

2 hafta kadar önce garanti ve yapıkredi mobil uygulamalarından kredi kart başvurusu yapayım dedim artık taksitli alışveriş ve bu notlar raporlar biraz düzelsin diye.
garanti bankası 6bin limit kart teklif etti, dedim ananas avradas kohibas, hemen yapıkrediye baktım sonuçta benim maaş hesabım orada ve hatrı sayılır para girişi oluyor her ay düzenli. Onlarda 10bin limit verdi. Dedim tamam olm yapcak bişi yok buradan başlamak lazım aldım kartı.

Ama şunu anlamıyorum tanıdığım öğrencilere, maaş bordrosu olmayan yakın çevremdeki arkadaşlarıma 100-200 hatta 400-500 bankalar ateşlerken bana reva gördükleri tutar çok rencide etti :D mobil uygulamadan limit yükseltemiyorum onay vermiyor totoşlar en kısa sürede bankaya gidip arttırmalarını isticem.

Bunu da buradan yazıp içimi döktüm rahatladım başlığı açan Arda'ya teşekkür ederim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bankaya gittim limiti arttırmadı puştlar. düzenli kullanın o kendisi açılır dediler ne kadar ekmek o kadar köfte :( Kışlık ekipmanları yine bankamatik karta sokucam bu durumda

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar